menu
zoeken in:
avatar van jordybeukeboom
2e Plaats voor Nederlander Armin van Buuren
Duitser Paul van Dyk beste dj ter wereld

LONDEN - De lezers van het Britse tijdschrift DJ Magazine hebben de Duitse dj Paul van Dyk voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. De Nederlander Armin van Buuren eindigde op de tweede plaats. Dat heeft zijn management donderdag bekendgemaakt.

DJ Magazine publiceert jaarlijks een top honderd met dj's uit de hele wereld. Dj Tiësto was in 2002, 2003 en 2004 de nummer één. Hij staat dit jaar op de derde plaats.

Andere Nederlandse dj's in de top honderd zijn Ferry Corsten (nummer 6), Marco V (18) en Sander Kleinenberg (27). Dit jaar brachten meer dan 200.000 mensen uit 233 verschillende landen hun stem uit.

Telegraaf.nl

avatar van herman
Armin van Buuren. Dat is nou wat je noemt gebakken lucht.

Paul van Dyk is ook niet echt mijn ding, maar die draait idd. wel goed.

avatar van T.O.
In 'de rest van de wereld', zoals voornamelijk de Aziatische landen, is trance nog steeds koning. Dat verklaart deze uitkomst denk ik.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:42 uur

geplaatst: vandaag om 17:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.