menu
zoeken in:
avatar van jordybeukeboom
Streisand staat in de top 10 van best verkopende artiesten aller tijden

RIAA - Gold & Platinum - May 02, 2009

avatar van Gerards Dream
Barbara Streisand valt in de prijzen

AMSTERDAM - Barbara Streisand wordt begin volgend jaar uitgeroepen tot Musicares Person of the Year. De 68-jarige zangeres ontvangt de prijs voor haar carrière in de muziek en haar werk voor goede doelen.

De onderscheiding wordt op 11 februari tijdens een gala in Los Angeles aan Streisand overhandigd. Het evenement is een voorloper van de uitreiking van de Grammy Awards. Deze prestigieuze muziekprijzen worden twee dagen later uitgereikt. Streisand incasseerde eerder acht Grammy Awards.

Musicares werd in 1989 opgericht door de organisatie achter de Grammy Awards. Het fonds biedt hulp aan muzikanten die in financiële of medische nood verkeren. De naar het fonds vernoemde prijs werd eerder gewonnen door onder anderen James Taylor en Aretha Franklin.

© Novum

Gast
geplaatst: vandaag om 08:30 uur

geplaatst: vandaag om 08:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.