menu
zoeken in:
avatar van rkdev
Het gaat dan toch écht gebeuren:
"The day that many of us thought we would never see, is finally here, and Cranberries.com couldn't be happier to announce the news. Dolores O'Riordan and the original members of The Cranberries have announced that they will reform for the first time in nearly seven years for a live tour. "I've decided to reunite with my former band members in The Cranberries and we will be writing new songs and performing tracks off my new album as well as our greatest hits during the shows. I'd love to see you out there." O'Riordan stated".

avatar van west
Dat is op zich goed nieuws. Ik moet wel zeggen dat het optreden van Dolores O'Riordan solo - 2007 Paradiso - ook zeer de moeite waard was. Daar speelde ze afwisselend nummers van haar sterke soloalbum en van the Cranberries. Nu spelen de originele bandleden straks dus ook weer mee.

Overigens is het nieuwe soloalbum van Dolores zeer de moeite waard:

Dolores O'Riordan - No Baggage (2009)

avatar van Gerards Dream
The Cranberries komen na tien jaar met een nieuw album

De Ierse band The Cranberries komt met een nieuw album, ruim tien jaar na het vorige. Roses, zoals het album zal heten, verschijnt op 13 februari volgend jaar.

De band liet het album produceren door Stephen Street, eerder verantwoordelijk voor de productie van werk van The Smiths en Blur. The Cranberries vierden vooral triomfen in de jaren '90, met als belangrijkste wapenfeiten de hits Zombie, Linger en Ode To My Family.

De band kondigde in 2003 aan te stoppen, maar kwam vorig jaar weer bij elkaar voor een reünietournee. In maart is de band te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Bron: Het Parool

avatar van rkdev
Nieuw nummer 'Show Me The Way' is gratis te downloaden via The Cranberries :: New Album 'Roses' Coming Februrary 14 2012!

avatar van deric raven
Leuk, rozen op Valentijnsdag

avatar van rkdev
De fragmenten van 'Tomorrow', 'Fire and Soul' en 'Schizophrenic Playboy' geven me toch wel wat meer hoop op een goede plaat, dan het iets te makkelijke 'Show Me The Way' (al is dat ook niet slecht te noemen, maar het refrein is te simpel).
De richting die is gekozen ligt dicht aan tegen de eerste 3 albums, en dat bevalt me wel!

avatar van rafke pafke
RIP Dolores. Geen fan van je wereldhit Zombie, maar zeker wel van een paar van je bescheidener hitjes.

avatar van E-Clect-Eddy
All Over Now is aangekondigd als single voor het laatste album van The Cranberries: In The End dat in april uit komt. (zo juist ingediend om toegevoegd te worden aan MuMe)

Kan het nog nergens vinden... ook niet de teaser. Ik neem aan dat deze dan uiterlijk vrijdag verschijnt.

avatar van Michiel Cohen
Een onderschatte band. Ik ben overigens ooit in Limerick, hun hometown, geweest tijdens een rondreis door Ierland.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:45 uur

geplaatst: vandaag om 19:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.