menu
zoeken in:
avatar van Metalhead99
Vandaag in Amerikaanse tijd 82 jaar jong geworden, morgen in dit deel van de wereld. Erg bijzonder dat deze man nog steeds muziek maakt.

avatar van MJ_DA_MAN
Metalhead99 schreef:
Vandaag in Amerikaanse tijd 82 jaar jong geworden, morgen in dit deel van de wereld.
In Amerika is het vroeger dan hier...

avatar van Metalhead99
Hm, er stonden toch al felicitaties op Facebook. Misschien dan in een ander deel van de wereld? Ik ben niet enorm thuis in de verschillende wereldklokken.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik lees nu dat ie ook daadwerkelijk vandaag jarig is i.p.v. de 30 april die hier op MuMe wordt aangegeven.

avatar van Metalhead99
Ah, dus daar was de verwarring door ontstaan. Ik heb gelijk maar de correctie ingediend.

avatar van T.A.
En over 3 maandjes wordt hij 88! En er komt gewoon weer een album aan dit jaar!

avatar van devel-hunt
T.A. schreef:
En over 3 maandjes wordt hij 88! En er komt gewoon weer een album aan dit jaar!

70 jaar lang dag en nacht blowen, cannabis, Willy Nelson, een enorme grootgebruikers tot op de dag van vandaag, altijd stoned, en gelukkig dat hij is

avatar van Eddie
Tel ik nu goed, heeft de beste man inmiddels 65(!!!) studioplaten uitgebracht, en daarnaast nog eens een tal van platen in samenwerkingsverband. Hier kan ik alleen maar heel diep voor buigen! Het is mijn stijl muziek niet (ik ken het vrij goed omdat mijn vader een groot liefhebber is) maar is ik zo naar de stemmen kijk zijn de platen vrijwel allemaal van een zeer acceptabel niveau. Als rechtgeaarde metalfan ben ik ook wel wat jaloers, 3 tot 5 jaar tussen twee platen in is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering in de metal wereld. Wat zou het toch fijn zijn als mijn favoriete bands elk jaar een plaat uit zouden brengen die ook nog eens gewoon goed zou zijn.


Gast
geplaatst: vandaag om 10:04 uur

geplaatst: vandaag om 10:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.