menu
zoeken in:

avatar van Sir Spamalot
Bwah, ik heb er momenteel de plaats niet voor, of ik zou de rest van het gebouw waar ik woon moeten opkopen. Ik heb al genoeg kosten gehad dit jaar met een nieuwe multifocale bril, een speciale computer/leesbril en een nieuwe vierwieler. Sparen brengt momenteel toch niets op en... je leeft maar één keer. Binnenkort nog eens stevig bijbestellen qua muziek.

Gemengde gevoelens hierover, ik weet niet wie de koper is maar ik hoop altijd dat zoiets in de "familie" blijft, of het nu de familie Peart is of de familie Rush. Hopelijk krijgt het een bestemming waarvan niet alleen de gelukkige gefortuneerde koper de genieter is.

Ik hoop alleen dat dit nooit gebeurt met de kit waarop Professor Peart die waanzinnige Frankfurt solo heeft ingespeeld. Ik mis hem nog altijd, voortaan wordt 7 januari een speciale / gevoelige dag voor mij. Mijn gevoelens hierover in één van mijn gevoeligste berichten ooit: Rush. Zo veelzijdig, zo een bescheiden mens met zo'n ongelooflijk talent én werklust. Zijn spreuk was "Carpe Diem", zijn boeken zijn ook meer dan de moeite waard.

Hopelijk, hopen, ... hopen op beterschap na het donkere 2020, niet alleen door het overlijden van mijn favoriete drummer van mijn favoriete groep. Maar het leven gaat door, met horten en stoten, met vallen en opstaan én met perspectief. Dat laatste altijd, nooit opgeven.

avatar van Sir Spamalot
Waar ligt die Mastercard alweer? Dedju, vorig jaar nog maar een nieuwe auto gekocht!

Why Neil Peart’s Silver Surfers are the stars at this year’s Pebble Beach | Financial Times - ft.com

Gast
geplaatst: vandaag om 06:37 uur

geplaatst: vandaag om 06:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.