menu
zoeken in:
avatar van gigage
Meneer Eddie turns 60 today. En nog schreeuwen de fans om meer. Knap gedaan. Wie had dat ooit gedacht toen.

Cured
Gefeliciteerd Eddie, ouwe rocker, baanbreker, rockgitaarvernieuwer o.a.

Dankzij jou ben ik gitaar gaan spelen en daar ben ik maar één van de veeeeeeeele van.... . je kwam precies op het juiste moment in de 2e helft van de 70's. De gitaar(rock) had zijn vuur verloren en de meesten stonden op de dansvloer of pisten daarbuiten tegen een muur aan (de punkers).

avatar van gigage
Dat laatste is precies wat eddie zelf ook zegt zo ongeveer in het interview van 13 februari ( en nu pas gekeken, schaand) Te zien op de vhnd site uiteraard. Mooi levensverhaal met veel verwijzingen naar Nederland. "Gewoon doorfietsen" floept hij er nog even uit haha.

avatar van gigage


Zoals eerder beschreven, gewoon doorfietsen op 39:54

avatar van gigage
Onlangs was Meneer Eddie jarig. En wat krijg je dan? inderdaad, Tweets. Zo ook één van de Red-Rocker Sammy Hagar. En Eddie heeft hem netjes een dankjewel teruggestuurd.
Nu zijn de rapen gaar natuurlijk haha .

avatar van iggy
Dat hele interview is gewoon interessant te noemen. Het valt trouwens op dat Ed met geen woord rept over Roth. Eddie heeft gewoon een pest hekel aan Hagar en Roth.

avatar van haythijs
Volgens mij heeft Ed al snel een hekel als mensen toch iets meer spotlight tijd pakken dan hemzelf. Logisch ook als de band jouw naam draagt en je in feite de creatieve motor bent. Broer blijft altijd wel op de achtergrond en zoonlief volgt pap natuurlijk wel. Iets zegt me dat Ed niet altijd even makkelijk is in de omgang.
Oja, uiteraard een legende. Elk jaar rond deze tijd pak ik altijd die opname van Countdown cafe terug. Net als met bijv Queen op Live Aid zon optreden waar ik geen genoeg van kan krijgen.

avatar van Litmanen1
Een van mijn helden is overleden. De man die vliegend zijn gitaar bespeelde, tapping tot een kunst maakte. Wat heb ik de solo's op mijn luchtgitaar meegespeeld in de jaren 80.. bedankt Eddy. R.I.P.

avatar van haythijs
Naar verluid is er in de laatste maanden toch enig summier contact tussen Eddie en Hagar geweest. Sammy zou dit in de radioshow van Howard Stern hebben gemeld in een reactie op Eddie zijn overlijden. Er was wat text over en weer gestuurd ( app, mail?). Hij wil er later op terugkomen als de schok wat verder gezonken is.
Nu was Sammy in recentere interviews sws wel diegene die hier en daar een handreiking deed richting de broertjes en dan met name Ed. Bij hem leek de gedachte toch sterk te leven om ooit nog eens elkaar te omhelzen, het verleden te laten en nog 1x voluit te knallen. Zou mooi zijn als het ook met Micheal wat netter is afgesloten.
Toch echt 1 van de aller- allergrootsten die een gitaar om zijn nek had. De man was 1 met zijn instrument en (be)leefde zijn creaties, solo’s en sound tot in elke vezel.
De platen schreeuwen om meer volume, ik draai de volumeknop vol open en gooi er nog een meesteriff doorheen....Light up the sky Eddie van Halen!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:28 uur

geplaatst: vandaag om 09:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.