menu
zoeken in:

avatar van nlkink
Hij is van de straat, mooi toch?

avatar van Arrie
"Na zijn optreden in de show van De Leeuw leek een succesvolle zangcarrière in het verschiet te liggen voor de dolenthousiaste tiener. Dat veranderde nadat Jordy op tv sprak over zijn seksleven. "Ik ben er nog niet in en uit geweest, het enige wat ik heb gedaan is likken, likken, lekker likken", zei een destijds 15-jarige Jordy in de BNN-show Doe maar normaal. Een storm van kritiek barstte los, er werden haatsites opgezet en Jordy belandde bij een psycholoog."

Wauw ik heb dit nooit meegekregen ? Laat die jongen toch lekker likken, om daar nou op te gaan haten...

avatar van nlkink
Herman Brusselmans ging er altijd prat op dat hij de beste beffer van Vlaanderen en Nederland is. Misschien dat wij met Jordy dan iemand hebben die de strijd met Herman aankan. Deze liet zich naar eigen zeggen door zijn vrouw naar hunkerende vrouwen in Vlaanderen en Nederland rijden om daar zijn kunsten te vertonen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:28 uur

geplaatst: vandaag om 16:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.