menu
zoeken in:


avatar van sinterklaas
Album net toegevoegd op Musicmeter. Schitterend nieuws!!!

avatar van sinterklaas
Release is 10 juni trouwens.



Een voorproefje van het aankomende album. Ik ben enthousiast!


avatar van John Doe
Boards of Canada's vinyl wordt heruitgebracht. De enige officiele plaat die ik nog niet op vinyl heb is Geogaddi. Tot voor kort waren al hun vinyl platen allemaal 100-150 euro waard geworden, wat nu snel zal dalen. Deze groep klinkt heel mooi op vinyl, past bij het organische karakter van hun muziek. Flinke aanrader aan te schaffen, maakt veel andere muziek redelijk overbodig.

VINYL REPRESSES 2013 - boardsofcanada.com

Apart trouwens dat je naar beneden moet scrollen om de releases te zien, misschien geen toeval gezien alles verder perfect strak eruit ziet, wellicht dat ze nog meer plannen heruit te brengen, Hi Scores EP waarschijnlijk, van die had ik er twee gekocht lang geleden, één weggegeven aan een goede vriend.

avatar van John Doe


nieuwe mix van een voortgaande samenwerking met Odd Nosdam

klinkt erg als oude Severed Heads uit de jaren '80 moet ik zeggen:




Gast
geplaatst: vandaag om 16:10 uur

geplaatst: vandaag om 16:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.