menu
zoeken in:
Father McKenzie
Mij valt het op hoe slecht gekend deze Belgische gigant is in Nederland, geen kat kent onze grootste rocker daar...

In Frankrijk werd Arno nog in de ridderstand verheven, voor zijn werk, zijn oeuvre, en de Nederlanders hier kennen hem amper, ik hoop dat daar ooit verandering in mag komen.

Arno, een mengeling van blues, chanson, rock, funk en nog wat stijlen, Arno, die er een geheel eigen brouwsel van weet te brouwen dat zich nog het best als "European Blues" weet te verkopen,

Dan weer in het Engels, dan weer in het Frans en soms een muultje Oostends daartussen, geen kat doet hem deze aparte taal na.


een té goed bewaard geheim voor de Nederlander, blijkbaar ook de muziek-geïnteresseerde Nederlander, die toch op deze site te zoeken valt????

Ik vind het verdomde spijtig, dat gebrek aan respect, voor onze grootste, want wees eerlijk,
België heeft toch ook destijds jullie Herman Brood als rocker in de armen gesloten????


Gast
geplaatst: vandaag om 11:13 uur

geplaatst: vandaag om 11:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.