menu
zoeken in:
BrotherJohn
FLOEX (Tomáš Dvořák) is een klarinettist, componist en multimediakunstenaar uit Praag. De muzikale bijnaam komt oorspronkelijk uit de combinatie van de verschillende werelden 'float', 'flex', 'experiment'.

In zijn tracks creëert Floex een uniek atmosferisch universum en onderzoekt hij de mogelijkheden van co-existentie tussen elektronische en akoestische geluidswerelden. Er wordt sterk de nadruk gelegd op natuurlijke muzikaliteit en menselijkheid aan de ene kant en op de allernieuwste benadering van elektronische muziekproductie aan de andere kant. Deze polariteiten lijken een interessante spanning te creëren.


Dit komt van de website floex.cz en heb ik door een vertaalmachine gehaald. Het is precies onder woorden gebracht waarom deze artiest zo interessant is. De Machinarium en Pilgrims soundtracks verdienen wel wat meer aandacht.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:49 uur

geplaatst: vandaag om 06:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.