menu
zoeken in:
avatar van Hans Brouwer
Ik was zaterdagmiddag 28 maart 2009 bij winkelketen Blokker. Daar lag een live dvd van Chicago met de titel "soundstage" voor slechts € 4,99. Nieuwsgierig als ik was en als liefhebber van de beginjaren van Chicago deze dvd gekocht. Ik beveel deze dvd van harte aan bij iedere Chicago fan. Het betreft een opname uit 2004. Een aantal oude nummers uit de beginjaren van Chicago, zoals "Beginnings", "I'm a man", "Make me smile", "Saturday in the Park", "Free" etc., komen voorbij op deze 93 minuten durende dvd. Goede geluid- en beeldkwaliteit en heel veel speelplezier. Top dvd.

avatar van E-Clect-Eddy
Vandaag uitgebracht, een heruitgave via het Rhino label van het fantastische Chicago II (1970).

Het bijzondere is dat het een nieuwe stereo mix heeft gekregen van Steven Wilson dit op verzoek van de fans om een meer genuanceerde mix.

Persoonlijk vind ik het meer klinken zoals ik het ken en kan herinneren van de vinyl versie. Ik ben er wel blij mee, heb het nu net volledig beluisterd voor de eerste keer via Spotify. Het verschijnt ook op CD en vinyl.

avatar van grovonion
Ergens dit "weetje"gelezen, toen gitarist Terry Kath zich in 1978 dood had geschoten werd het als ongeval afgestempeld. In werkelijkheid had hij echter een spelletje Russisch roulette gespeeld... en verloren.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:46 uur

geplaatst: vandaag om 00:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.