menu
zoeken in:
avatar van gigage
Mendoza (bass) is reeds exit

avatar van Stormwind
Tsjaa, dat zat er ook wel in... Die man is bij veel te veel dingen betrokken. Vind het wel erg jammer. Heb ze een kleine 2 weken gezien met de nieuwe bassist, Robbie Crane. Ik had van tevoren m'n bedenkingen hoe het zou zijn, aangezien Mendoza echt wel iets extra's brengt qua presentatie en zeker qua zang, maar het viel me echt niet tegen. Hij paste er goed bij

avatar van gigage
Wow, ze gaan samen met Europe op stap. Alleen UK tour dates in maart 2015. Dat stukje noordzee zal ze toch niet tegenhouden , wel?

avatar van Stormwind
Je zou zeggen van niet... maar ik heb toch een donkerbruin vermoeden dat ik het niet zou gaan zien als ik dat stukje Noordzee niet zelf oversteek Wat ik dan ook maar ga doen.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:19 uur

geplaatst: vandaag om 17:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.