menu
zoeken in:
avatar van musicfriek
Ik lees net het volgende op internet:

De man van de Britse soulzangeres Corinne Bailey Rae is overleden. De 31-jarige saxofonist Jason Rae werd zaterdagmiddag dood gevonden in een appartement in Leeds. Dat meldt de BBC.

Volgens geruchten is Rae bezweken aan een overdosis drugs. Een woordvoerder van de politie bevestigde tegen de BBC dat een 32-jarige man is opgepakt op verdenking van het verstrekken van drugs aan de muzikant. De man is na betaling van een borgsom echter op vrije voeten gesteld tot het onderzoek naar de doodsoorzaak is afgerond.

Rae maakte deel uit van de band The Haggis Horns. De zeskoppige formatie, die in september een debuutalbum uitbracht, werkte niet alleen samen met Corinne Bailey Rae, maar ook met Mark Ronson en Amy Winehouse.

Jason en de 29-jarige Corinne, die hits scoorde met 'Trouble sleeping' en 'Put your records on', ontmoetten elkaar toen zij als garderobemeisje werkte in een jazzclub in Leeds. Ze trouwden in 2001.

© [Copyright 2008, Novum]


Dit was in maart 2008. Vandaar dat de opvolger zo lang op zich wachten?

Gast
geplaatst: vandaag om 11:53 uur

geplaatst: vandaag om 11:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.