menu
zoeken in:
avatar van Eddie
Volgens diverse internet sites zijn ze op dit moment een nieuwe plaat aan het schrijven. Deze zou dit jaar nog uit moeten komen en zal een stuk sneller en 'heavier' zijn Godspeed...

Eddie is heel benieuwd!

avatar van tomthumb
7 november 2012 in Patronaat - Haarlem.

avatar van Eddie
Net het eerste nummer van de aanstaande plaat gehoord, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Zou de koek dan nu toch echt op zijn of blijven ze de golfbeweging van de laatste 23 jaar voortzetten. Na de eerste drie platen schoten ze voortvarend uit de startblokken. Maar met 'Cruelty' en 'From the Cradle' toonden ze zich in een creatieve dip. Wellicht waren ze wat zoekende, want met Midian (en later 'Bitter...' als tussendoortje) kwamen de heren weer met een ijzersterke plaat. Damnation werd goed ontvangen maar heeft mij nooit echt kunnen bekoren dus die krijgt het voordeel van de twijfel. Van de twee daaropvolgende platen 'Nymphetamine' en 'Thornography' kan ik me echter geen enkel nummer voor de geest halen en kunnen we weer van een creative dip spreken. Wat de jaren daarna lieten horen waren (voor mij) louter hoogtepunten, waarbij alleen 'darkly...' een fractie minder was.wat dat betreft is het dus niet meer dan logisch dat er weer eens een wat mindere plaat aan zit te komen. Hoewel het natuurlijk wel een beetje koffiedik kijken is na het horen van één nummer, aan de andere kant is het eerste nummer wat Cradle laat horen vaak wel redelijk representatief voor de rest van de plaat. Hoe dan ook, Eddie zal deze plaat weer blind aan gaan schaffen net als alle voorgaande releases.

avatar van gigage


Nieuw srudio liedje voorafgaand aan het aankomende live album

Gast
geplaatst: vandaag om 17:10 uur

geplaatst: vandaag om 17:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.