menu
zoeken in:
avatar van Zavo
Bij Dinosaur Jr. - Beyond (2007):

Vanavond in Paradiso, ik heb er zin in! Mooie setlisten gezien op internet met veel nieuwe nummers en ook Out There van Where You Been, een van mijn favoriete nummers.

avatar van The Scientist
Hey cool.. ben er anavond ook bij, heb er zin in

Het was haaaaard, maar erg goed. En ze speelden Out There, en Freak Scene, en nog veel meer. Mijn oren piepen nog na.

avatar van Zavo
Geweldig was het! Gelukkig had ik oordorpjes bij me.
Het begon een beetje mat, maar werd steeds beter en dat ze twee keer terugkwamen was fantastisch. Out There, Little Fury Things, Freak Scene, Kracked en een heleboel van deze (geweldige) nieuwe cd. Heerlijk!

Mja, wel wat op aan te merken. Het begin was inderdaad ook vlakker, maar de eerste nummers ook zeker minder hard. Op basis dat er gewoon minder geluid door mijn oordopjes doorkwam. Dit was echter snel omhoog geschroefd. :O Ja, hard ja, zelfs door die doppen heen.

Echt strak was het niet. Niet dat ik zoiets van deze band verwacht, maar het stemmen en overleggen leek eeuwen te duren. Hadden die lui geen setlist klaar ofzo?
Die encore's vond ik persoonlijk ook erg irritant. Om 22.15 was echt wel duidelijk, dat ze nog niet zouden stoppen, om er dan al gelijk een eerste encore tegenaan te gooien is wat flauw. Hadden de oudjes rust nodig? Het zal wel, want na de eerste encore volgde uit mijn hoofd 1 nummer, en vertrokken ze weer. Om vervolgens dus weer terug te komen, nadat het publiek was aangemoedigd door een rare gast. De encore behoorde qua samenspel en strakheid zeker tot het beste van de avond.

Ook al had ik het idee, dat ze een beetje een offday hadden, er staat alsnog een band die goed in staat is hun ding te doen. Bovenstaande kritiek, moet je dus niet te zwaar opvatten.

avatar van Schizophrenia
Bij Dinosaur Jr. - Beyond (2007):

Kick ass, een nieuwe Us toer dus er komt ook wel weer een Europese tour. Ik ben aanwezig.

Dit las ik net op hun website:

US Tour Announced, Pitchfork.tv feature, Limited Edition 7" and New Album out soon!
Having recently signed with Jagjaguwar, Dinosaur Jr plans to release a new album this summer. The band will be setting out in April to road test new material in cozier settings than you might expect. Check out the Tour Page for details. For the fortunate fans who score tickets to these select shows, they will also receive a limited edition, tour-only 7" or a digital download code with the purchase of a ticket. The songs on this release were recorded live during a Pitchfork.tv feature at J Mascis' Bisquiteen Studios. The A-Side is a new track entitled "I Don't Want To Go There" and is slated to appear on the forthcoming full length, while the B-Side is a revisited classic "Tarpit" from You're Living All Over Me.

Ik kan in ieder geval niet meer wachten! En de link: Dinosaur Jr. | Pitchfork.tv

Pff de laatste tijd is Dinosaur al idioot veel in Europa/Nederland geweest. Niet dat ik ermee zit, ik wil ze heus nog wel nog een keer zien.

avatar van Schizophrenia
De singel van het nieuwe album kan je hier horen: http://blogs.villagevoice.com/music/archives/2009/02/new_dinosaur_jr.php Klinkt wel behoorlijkl lekker.

Ondertussen zet ik nog even Beyond op, en hoop op een album van hetzelfde niveau.

avatar van Zavo
Klinkt goed!

avatar van Schizophrenia
Iemand de Live Dvd Live In The Middle East ook gezien?
Wat is dat een verdomd vet optreden, is al dagen niet meer uit mijn macbookje weg te krijgen. Het geluid moet dan uiteraard wel vol uit!


avatar van Chungking
Fijn interview met Lou Barlow, o.a. over de spanningen in de band

YouTube - Amplified: Lou Barlow



avatar van Musico Pinjo
Mogelijk een nieuw album aanstaande:
LNext Dinosaur Jr. Album Is Finished



avatar van Kronos
Freakscene: the story of Dinosaur Jr.

(nog te zien op vrt max tot 1-7)

Gast
geplaatst: vandaag om 12:17 uur

geplaatst: vandaag om 12:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.