menu
zoeken in:
FatBottomedGirl
Bij Alamo Race Track - Black Cat John Brown (2006):

Lepel schreef:
...
Overigens zou bassist David Corel de band hebben verlaten.

Tijdelijk. Hij is sinds eind vorig jaar op wereldreis en zal zich daarna weer aansluiten.

Overigens onlangs een nieuw nummer gehoord van ART en ze zetten het geluid van BCJB voort, wat mij zeer verheugt

VB1
Ja, ben wel weer benieuwd naar nieuw materiaal.

avatar van OmeWillem
Op internet is ergens een nieuw nummer te vinden die ze al hebben opgenomen voor een mp3voor12 cd. Het heet What Are You Here For Anyway en is hier te downloaden:

3VOOR12 - Download nu de jubileum-MP3VOOR12! - 3voor12.vpro.nl

FatBottomedGirl
OmeWillem schreef:
Op internet is ergens een nieuw nummer te vinden die ze al hebben opgenomen voor een mp3voor12 cd. Het heet What Are You Here For Anyway en is hier te downloaden:

3VOOR12 - Download nu de jubileum-MP3VOOR12! - 3voor12.vpro.nl

Bedankt voor de tip!

Een nieuw album wordt niet eerder dan 2010 verwacht. Ze zijn nu muziek aan het maken voor een dansgezelschap waarmee ze ook in 2010 het theater in gaan.
bron

avatar van OmeWillem
Dat las ik ook al. Maar gelukkig komt er een nieuw album van mijn andere favoriete Nederlandse band Moss.

Jammer zeg, ik zou heel graag een nieuwe plaat horen van dit gezelschap. Toch maar eens dat nummer binnenhalen.

avatar van Sunderland
Dn!S schreef:
Jammer zeg, ik zou heel graag een nieuwe plaat horen van dit gezelschap.
Het nieuwe album staat gepland voor het einde van de zomer van 2010. Het minder goede nieuws is is dat het album zonder Guy Bours en Jurre de Haan tot stand zal komen. Beide zijn om verschillende redenen uit de band gestapt. De Haan omdat hij het te druk heeft met zijn mooie Awkward I-project. Bours omdat hij en de rest van de band uit elkaar zouden zijn gegroeid.

Jelte van Andel (Ghost Trucker) is aangetrokken voor de bas. Een nieuwe drummer is er nog niet.

avatar van OmeWillem
Het is nog steeds niet duidelijk of Djurre meedoet met opnames voor het album of niet. Hij gaat in ieder geval niet meedoen met het theater project van Alamo voor dit jaar.

avatar van Sunderland
Alamo Race Track bewandelt nieuwe paden met de theatervoorstelling Innenschau van regisseur Jakop Ahlbom. Speciaal voor de voorstelling componeerde de band nieuw werk. ... De stukken uit de voorstelling zullen tijdens en na de tour worden opgenomen voor het derde Alamo Race Track album, welke na de zomer bij Excelsior Recordings zal verschijnen.
bron

De richting van het nieuwe geluid klinkt ongeveer zo:

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=NQrWd4_pHGY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MusicMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MusicMeter met je privacy omgaat.


avatar van OmeWillem
Ik heb de voorstelling gezien en ik vond het echt te gek. De voorstelling is afgelopen volgens mij. Ze staan er alleen nog meer op Lowlands. Als je daar bent en je hebt Innenschau nog niet gezien, dan zou ik dat zeker aanraden. Het nieuwe geluid belooft veel goeds en ik kan niet wachten tot het nieuwe album.

avatar van Sunderland
Vanwege de berichten vooraf dacht ik dat dit heel experimenteel zou worden waardoor ik me er nooit in verdiept heb. Nu de voorstellingen afgelopen zijn hoor en lees ik hoe goed het was.

Maar goed, ik heb kaarten voor Lowlands, dus er is nog een kans. Bedankt voor de tip!

avatar van Sunderland
OmeWillem schreef:
.... Ze staan er alleen nog meer op Lowlands. Als je daar bent en je hebt Innenschau nog niet gezien, dan zou ik dat zeker aanraden.
Prachtige voorstelling! Leuk om als toneelliefhebber via muziek een nieuwe toneelmaker te leren kennen. Ahlbom en ART hebben elkaar op Lowlands 2 a 3 jaar geleden gevonden en het stuk is een mooie combi van dans, toneel en muziek op een Lynchiaanse wijze. Ik houd zijn werk in de gaten.

Het nieuwe geluid belooft veel goeds en ik kan niet wachten tot het nieuwe album.
Nieuw geluid maar toch is de stijl van BCJB herkenbaar. Ik ben ook benieuwd naar het album al blijft het wel angstvallig stil rond de verwachte releasedatum.

avatar van OmeWillem
Goed dat je 'm hebt bekeken op Lowlands! Volgens mij 1 van de weinigen die ik 'm heb geadviseerd, die ook daadwerkelijk is gegaan. Geinig dat je David Lynch aanhaalt, zelf moest ik ook erg sterk aan hem denken. De sfeer in Innenschau was vergelijkbaar met de films van Lynch, heel unheimisch. Wat de muziek betreft heb je gelijk dat het nieuwe geluid in de stijl ligt van BCJB. Dat is wat mij betreft een pluspunt. De release is verschoven van 2010 naar 2011, helaas. Hopelijk staat wel deze traditional op de nieuwe plaat, want hun versie was te gek.

avatar van Sunderland
Het was ook niet makkelijk iemand mee te krijgen. De programmering was ook niet ideaal, direct vrijdags om 14 uur, dan wil je juist los gaan. Er was dan ook weinig belangstelling en regelmatig stonden groepjes mensen op en verlieten de tent. Gelukkig was er ook veelal ontroering bij de mensen die wel bleven zitten. Toen het ook was afgelopen was het een aardige cultuurclash om weer tussen je maatjes te staan bij Katzenjammer

Lost Highway is mijn favo film en moest er af en toe aan denken vanwege persoonswisselingen e.d die ik dacht te bespeuren. Ik ga deze regisseur iig blijven volgen.

Die traditional kende ik niet. Mooi nummer al was het mooier geweest als het van hun eigen hand was. We zullen het meemaken, 2011 duurt nog even, maar we wachten al zo lang...

avatar van OmeWillem
Er staat momenteel een nieuw nummer van Alamo op de luisterpaal. Het heet Hypnotize. Gisteravond heb ik de heren weer aan het werk gezien en zij speelden vrijwel alleen nieuw werk. Het was erg goed, de nummers staan als een huis! Gelukkig zat Djurre de Haan (Awkward I) nog steeds in de bezetting, hij is echt een aanvulling.

avatar van Sunderland
Bedankt voor de tip! Ik ga morgen maar eens kijken in Paradiso. Hopelijk is Djurre er dan ook bij want hij speelt vanavond nog in de Nieuwe Anita met Awkward I. Dat ga ik helaas niet redden om daar bij te zijn.

avatar van OmeWillem
Hoe vond je de nieuwe Alamo nummers?

avatar van Sunderland
Ik ben uiteindelijk niet geweest. Dingen liepen uit de hand op mijn werk. Dat is echt heel jammer, maar ik hoop dat ze binnenkort op andere plekken in Amsterdam opduiken. Als jij iets weet dan mag je me hier wel weer tippen!

avatar van OmeWillem
Nieuwe album komt uit in maart. Ik kijk er erg naar uit!

avatar van Sunderland
Woohoo! En mét Djurre! Ik ben al een tijdje op zoek naar tourdata, maar heb nog weinig gevonden buiten Eurosonic, Breda en Utrecht.

Ze zijn niet goed in promotionele activiteiten .Hun site staat al een tijd op zwart en ook myspace wordt niet bijgehouden.

avatar van OmeWillem
Wellicht biedt de last.fm pagina soelaas: http://www.last.fm/music/Al... Ze spelen binnenkort ook in Tivoli.

avatar van Sunderland
Mwoah, persoonlijk wacht ik liever even op een Amsterdamse tour...

avatar van Sunderland
Alamo Race Track en Jakop Ahlbom gaan opnieuw de samenwerking met elkaar aan. Na het prachtige Innenschau willen ze nu het stuk Lebensraum produceren.

Om ART mee te kunnen laten touren langs de theaters hebben ze geld nodig. Je kunt dit project meefinancieren via de volgende link. Hier staat dan een tegenprestatie tegenover zoals een vrijkaart voor hun voorstelling.

avatar van Sunderland
Ook de tweede voorstelling die Jakop Ahlbom en Alamo Race Track maken is een enorm leuk stuk geworden. Veel fysiek theater, wat eenvoudiger dan Innenschau kwa verhaallijn en omdat er niet in gesproken wordt is er continue muzikale begeleiding van ART (alleen Ralph Mulder en Leonard Lucieer). Erg goede muziek weer van hen, wat mij betreft spoedig ook op cd mag verschijnen.


Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=Y0LBcjjWI48

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MusicMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MusicMeter met je privacy omgaat.17 t/m 20 september wordt het weer gespeeld in Bellevue, Amsterdam. Morgen is de laatste voorstelling van dit seizoen.

avatar van Boris1
23 maart 2015: Hawks

Gast
geplaatst: vandaag om 00:36 uur

geplaatst: vandaag om 00:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.