menu
zoeken in:
avatar van dynamo d
Eric Woolfson Sings The Alan Parsons Project That Never Was, het nieuwe album van Eric Woolfson met songs allemaal door de maestro gezongen in APP-stijl. Dat moet haast wel het album van 2009 worden. Het komt naar verwachting januari 2009 uit.


http://www.ericwoolfsonmusic.com/ProjectNeverWas/TrackList.html

avatar van dynamo d
Ik was zo geschokt toen ik las dat Eric Woolfson op 2 december 2009 was overleden. Ik ben al fan van The Alan Parsons Project sinds mijn 17e jaar. Woolfson was het genie achter APP. Hij componeerde, zong en was de drijvende creatieve kracht. Ook zijn latere musicals vind ik erg goed, ofschoon ik geen echte musical liefhebber ben.
Bovendien was Eric Woolfson een goed en aardig mens. Het is zo vreemd dat iemand die al zo lang eigenlijk op muzikaal gebied belangrijk voor je was, dat hij er niet meer is. Ik weet dat Woolfson nog werkte aan nieuwe nummers. Ik hoop maar dat hij nog iets moois heeft achtergelaten. Anyhow: Rest in Peace, dear Eric, and thanks for all the beautiful music that you have made.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:32 uur

geplaatst: vandaag om 13:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.