menu
zoeken in:
avatar van rolandobabel
Deze band heeft een serieuze schop onder zijn kont nodig, ik bedoel, niet figuurlijk, maar echt: letterlijk.
Ze moeten zich schamen.....

deric raven
omdat ze op dit moment een van Nederlands succesvolste band zijn?

avatar van adri1982
rolandobabel schreef:
Deze band heeft een serieuze schop onder zijn kont nodig, ik bedoel, niet figuurlijk, maar echt: letterlijk.
Ze moeten zich schamen.....
Geheel mee oneens! Ze maken goede muziek en laten met Do I ever weer horen, dat ze er zeker weer staan. Daarom begrijp ik de laagstemmers bij het vierde Kensington-album Control niet.
Ikzelf ken dan wel pas twee nummers van dat album (de andere is Sorry, een ballad die momenteel in de hitlijsten staat), maar ben zeker van plan om het een keer in zijn geheel te gaan beluisteren. Ik heb een beetje het idee dat er users zijn die Kensington haten, want hun tweede en derde album: resp. Vultures (2012) en Rivals 2014 deden kwamen bij mij goed aan.

avatar van Deranged
Ik had ze beter gevonden als ze zich Templeton hadden genoemd.

Maar dat deden ze niet en daardoor ligt de naam Templeton nu nog open.

Mocht je deze naam voor jouw band willen gebruiken, dan kun je deze voor een schappelijk bedrag van mij kopen.

Het is erg moeilijk deze dagen om met een beetje een fatsoenlijke naam voor je band te komen, en Templeton is best een aardige.

avatar van Chameleon Day
Bij Kensington - Control:

En dat wint dan de popprijs 2017!? Wat een bloedeloze meuk produceert deze band. Veel powerplay met gemakzuchtige deuntjes (coupletje, refreintje). Maar goed daar scoor je mee. En een Coldplay verdient er, met hetzelfde recept, zelfs een hele fijne boterham mee..

avatar van Krokus
Inderdaad. Popprijs 2017???? Kun je de muziek onder woorden brengen? Ik ga het proberen.

Nummer 1: Pindakaas

Ik houd van Pindakaas. Pindakaas is het allerlekkerst. Pindakaas! PINDAKAAS! Was er maar pindakaas. We houden van Pindakaas. Oh, pindakaas. Wat willen wij op onze boterham. PINDAKAAS.
PINDAKAAS. FOR EVER.

Nummer 2: Jam

Ik lag laatst te dromen. Over een boterham. Een boterham met jam. Ik wou dat ik jam had. Niet voor even. Maar altijd JAM. JAMMMMM. JAAAAMM.

Nummer 3: Sorry

Wat willen we op onze boterham? Nee, geen rare dingen. Maar lekker jam, of beter pindakaas. Ik houd van Jam of Pindakaas. Sorry, maar liever jam of pindakaas. Of eerst Pindakaas of Jam. SORRY !!!

avatar van jistme
Wat een creatieve armoe.
Alleen in Nederland kunnen dit soort muzikanten een goed belegde boterham verdienen.
Plusje voor Nederland.
Minnetje voor wat dat oplevert aan innovatieve en waardevolle kunst en muziek.

avatar van Chameleon Day
Ik kijk nu wat Noorderslag. En zo'n beetje alles wat ik hoor na Kensington is boeiender...

avatar van Premonition
Ben gelukkig niet geweest, wel wat bandjes gezien tijdens Eurosonic.
Het is professioneel gemaakt, dat wel, maar het is bloedeloos...

avatar van Heer Hendrik
In mijn jeugd (jaren 80/90) hadden we veel meer populaire bands in nederland dan nu: Denk aan Doe maar/ Goede Doel/ Golden Earring etc. Vandaag de dan zijn er in nederland niet veel bands die echt voor de Mainstream populair is....en dat vind ik eigenlijk sneu voor deze generatie die niet dance houdt, want daar is genoeg van/voor...Tja dan kom je al snel uit bij een band als Kensington...en ze hebben een eigen geluid...dat kunnen we niet ontkennen .Dus ik geef er een positieve draai aan...Er is in ieder geval nog een populaire band in nederland waar de jeugd van nu mee opgroeit...

avatar van Chameleon Day
Hebben ze een eigen geluid? Vind je? Eerder een "13 in 12" mainstream rock geluid, als je het mij vraagt...

avatar van mjk87
Ik ben het eens met Heer Hendrik. Kensington mag dan wel niet origineel zijn (en ik vind het weinig verheffende muziek ook), dat geluid van hen is direct te herkennen. Dat mag je wel een eigen geluid noemen.

avatar van trebremmit
Off-topic bericht verwijderd.

avatar van rolandobabel
Deze band toont alles wat er mis is met indie in recente tijden: er niets indie aan hun sound, het is allemaal glad, overgeproduceerd, gemaakt om hits te scoren en er worden geen risico's genomen, er is geen randje, geen authenticiteit. Het is eerder commerciele pop met een beetje rock en indie. Voor indie kun je beter naar Deerhunter of Ariel Pink luisteren, voor commerciele pop kun je beter naar Beyonce, Ariana Grande luisteren. Dit is vleesch noch vis. Luister eens naar het debuut van the Strokes of naar het debuut van the Sex Pistols. Daar zouden zij veel van kunnen leren. Er komt een nieuw album aan, ik houd mijn hart vast. Ik hoop dat de release geannuleerd word en dat de band ophoudt met bestaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:17 uur

geplaatst: vandaag om 19:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.