menu
zoeken in:
In Muziek > Algemeen > goo goo dolls:

weet niemand weetjes over goo goo dolls? meer bepaald John Rzeznik?

alvast bedankt xx

avatar van Eddie
Click It

Lijkt me sneller en doeltreffender als in een forum

mjah heb ik al geprobeert maar ik vind niet genoeg... kan zijn dat er mensen iets weten die niet op het internet staan he

avatar van Eddie
Ik kan het me haast niet voorstellen, meeste mensen halen info toch van inter net niet?, maar goed je kunt het allicht proberen.

avatar van Chainsaw
Tja, na het luisteren van Let Love In, het nieuwste album, werd voor mij nogmaals benadrukt wat ik eigenlijk al een tijdje wist; Goo Goo Dolls is echt een zeer onderschatte rockband, wat mij betreft. En zeker in Nederland.

Het nummer Iris van het album Dizzy Up The Girl is misschien nog redelijk bekend bij de meeste muziekliefhebbers, maar verder is het werk van deze Amerikaanse rockband redelijk onbekend. En dat is toch erg jammer, want er zitten zoveel parels tussen.

Hier nog meer liefhebbers die het met me eens zijn dat de Goo Goo Dolls nogal onderschat worden? Of is iedereen het hier ermee eens dat hun muziek 'teveel op elkaar lijkt' en/of het niet meer dan wat slappe nietszeggende rock is? Mag ook hoor.

Voor mensen die niet bekend zijn met de band; de nummers Bullet Proof en Black Balloon (Dizzy Up The Girl), You Know What I Mean (Hold Me Up) We'll Be Here, Without You Here en Become (Let Love In) en I'm Awake Now.

avatar van Judith93
Wat wil je weten? Ik denk dat ik best wel veel van ze weet.
Sorry, ik ben een beetje laat, maar ik ben nog niet zo lang lid van musicmeter.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:15 uur

geplaatst: vandaag om 19:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.