menu
zoeken in:

RedLightCityBoy
Daar moet ik bij zijn!

avatar van kemm
En naar Antwerpen!

Hopelijk is hij meer aanwezig (lett. + fig.) dan Sly Stone. Al zal ik nooit vergeten hoe hij toen 'If You Want Me to Stay' bracht.

avatar van thelion
Vanavond in De Boerderij in Zoetermeer
Eindelijk ga ik dit Funk specktakel eens live zien in een kleine zaal ipv die mega zaal op NSJ...

avatar van thelion
Larry Graham & Graham Central Station in De Boerderij Zoetermeer.
Dampende Funk set met veel Jams en inprovisatie. Er was een setlist van 22 nummers, maar dat werden er 28, 6 verzoekjes van uit het publiek die werden gespeeld.

Had Larry alleen nog maar in grote zalen (North Sea Jazz) zien spelen dus is de mimiek niet echt goed te zien. Gisteren was dat allemaal zeer goed te zien en dan blijkt maar eens hoeveel plezier de 66 jarige bassist er in heeft hij heeft continu een smile op zijn gezicht en blijft maar dansen en gek doen het is echt een ras entertainer, Ook de rest van Grand Central Station was goed op dreef.
De Setlist bestond uit een mengeling vav nieuwe nummers van zijn laatste album, ouderwerk waaronder op verzoek Hair (dat ze bijn a nooit meer spelen), covers waaronder een gewldige uitvoering van Ann Peebles I Can't Stand the Rain (hoe maak je van een zeer sterke Soul classic een Dampende Funk versie nou laat dat maar over aan Larry Graham en Biscuit) en de versie van Prince 1999 was ook fenomenaal. Natuurlijk mochten de Sly & The Family Stone Hits niet ontbreken (Everyday People, Let me Take You Higher, Sing a Simple Song, Thank You en Dance To the Music)

En natuurlijk ging hij ook weer dwars door het publiek



Geweldige avond gehad in Zoetermeer en na afloop nog even de LP/CD van Raise Up gekocht en laten Signeeren en met Larry en Biscuit op de foto.

4.5*

avatar van thelion
Dansende Smiley, Dansende Smiley, Dansende Smiley

Larry komt naar het Jazz Festival Middelburg maandag 9 juni.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:39 uur

geplaatst: vandaag om 11:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.