menu
zoeken in:
BB Gambini
In Muziek > Artiesten > Bone Thugs-N-Harmony:

Wat vinden jullie van Bone Thugs-N-Harmony ze zijn mijn favoriete rapper(s), vind Eazy-E trouwens ook goed. Maar wat vinden jullie van hun?

Melle K
Ik vind ze heel erg snel irritant worden.

Relax
eazyfan schreef:
Een van de meest overschatte groepen ooit als je het mij vraagt.


Waarom ?

avatar van herbertwest
Ik vind ze wisselend. Creepin on Ah Come Up en East 99 vind ik goed. Verder hebben ze op hun andere albums en soloalbums wel een aantal sterke tracks maar ook erg veel zwakke. Op een gegeven moment heb je alle nummers over geweld en weed ook wel gehoord want ze gebruiken hetzelfde onderwerp de hele tijd maar dan in andere woorden ( m.u.v. nummers als Change The World en Tha Crossroads maar dit zijn er niet veel.)
Solo heeft Bizzy nog wel de beste nummers gemaakt en is ook vaker persoonlijk. Hij kan ook de meeste stijlen flowen en rappen al zijn ze niet allemaal even geslaagd.
Krayzie en Layzie zijn binnen de groep goed en Wish is de zwakste schakel.
Flesh is de broer van Layzie maar zit nog tot 2012 vast vanwege allerlei geweldsmisdrijven en het bedreigen van iemand met een AK-47.
Hij heeft een wat rustigere, zangerige flow en bevalt me op zich ook wel.
Ze hebben met zowel Pac als Biggie een mooie track gemaakt maar inmiddels ben ik ze pas sinds lang weer aan het herluisteren. Wel leuk voor de afwisseling maar er zit een hoop crap tussen.

Eternal Thug 08
Ik vind BTNH als rap groep heel goed.

Maar solo is het niet veel...

Als ze bij een Major label zitten dan maken ze solo ook hele goeie albums. Alleen bij independent is 80% troep.

in 09 nieuwe bone album, met bizzy en flesh, en ook gelijk het laatste. het album komt niet onder interscope, want bone vond het niet goed hoe interscope s&l heeft verneukt.

en layzie deed nummer met nas

bron: allhiphop

avatar van Jorge-E
Ja hoor mensen, Flesh is vrij.
Nu Flesh vrij is wordt er gepraat over een nieuw album met alle 5 de leden.
Ik kijk er al naar uit, zolang er geen Mariah Carey op komt...


(afbeelding)

(afbeelding)

avatar van No Surrender
Mooie fotos Jorge-E.

Nieuwe album Uni5 binnekort, nu word al gesproken over producties van Dre, Scott, Akon, Teddy Riley, Timbaland en Big Boi.

avatar van TheLegacy
Er is ook al een release datum bekend gemaakt 30 Juni '09.

Ben er zelf ook erg blij om dat Bone Thugs weg is bij Interscope en ze nu een eigen onafhankelijk label hebben.
Bone Thugs-N-Harmony WorldWide!

avatar van No Surrender
Flesh weer gearresteerd. Wiet en wapens in zijn auto gevonden, hij moet vandaag voorkomen. Heel slim.

avatar van TheLegacy
Hij is niet schuldig bevonden.


avatar van No Surrender
I know, kut zooi.

avatar van Jorge-E
Spijtig...

avatar van No Surrender
Nu is het waars alleen Bizzy, Flesh en Lay

avatar van TheLegacy
R.I.P. Bone Thugs-N-Harmony 1993-2011


avatar van P.O.W.
Ik kan niet zeggen dat ik het niet begrijp, Krayzie is al een tijdje de enige die Bone interessant hield. Voor mij iniedergeval. Ook is Bone nooit meer geweest als voor TWO en ben ik sowieso al een beetje afgehaakt als fan. Bone zal altijd mn favoriete groep blijven maar het was al een tijdje afgelopen voor mij.

avatar van No Surrender
The Art of War: World War III is de titel van het nieuwe album van Bone Thugs-n-Harmony. De voornaamste leden die aanwezig zullen zijn op het album zijn Bizzy, Layzie en Flesh. Maar Krayzie en Wish zullen ook hun bijdrage leveren, een soort BTNHRESURRECTION gaat het dus worden. Het album wordt uitgebracht op 8 april 2013 en de eerste single Bring it Back wordt uitgebracht in februari. Er is nog niet heel veel informatie over het album. Het album wordt geproduceerd door DJ U-Neek en bevat sowieso covers van NWA's A Bitch iz a Bitch, Approach to Danger en 2Pac's Pain. Verder bevat dit album nummers als It's a Bone Thang en Born in the Ghetto. Hieronder (vanaf 14:40) snippets van het nieuwe album. Verder komen er in 2013 nog solo albums uit, zoals Perfect Timing (van Layzie Bone), de EP Quick Fix, Vol. 1 (van Krayzie Bone) en Chasing the Devil (van Krayzie Bone).

YouTube - Bone Thugs DJ U-Neek Plays Art Of War/WW3 and Bankroll Music new projects

avatar van No Surrender
The Art of War: World War III wordt dus niet het echte nieuwe Bone Thugs album. AOWIII is een album wat een tijdje geleden gemaakt was, toen Krayzie en Wish de groep verlieten. Het was dus alleen Bizzy, Layzie en Flesh. Dit album werd opgenomen onder Seven Art Ent. en DJ U-Neek heeft dit album geproduceerd. Nu voelen de leden er niks voor om dit album uit te brengen, omdat er nu een nieuw album opgenomen wordt voor hun 20 jarig bestaan. Omdat het nieuwe album het grote album moet worden, besloten zij AOWIII niet uit te brengen. Seven Arts en DJ U-Neek willen het album wel uitbrengen, zij hebben immers veel tijd in het project gestoken. Dit is de reden dat U-Neek zo hevig aan het promoten is en BTNH het nooit over dit album heeft. Achja, volgende album grotendeels geproduceerd door de beste Westcoast producer, DJ Quik.

avatar van Jorge-E
DJ Quik? Prachtig!

En waarom maken die mannen toch zo veel muziek zonder het uit te brengen?

Gast
geplaatst: vandaag om 08:19 uur

geplaatst: vandaag om 08:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.