menu
zoeken in:
avatar van Gerards Dream
Jerry Lee Lewis naar Nederland

AMSTERDAM - Jerry Lee Lewis reist dit najaar af naar Nederland. De Amerikaanse rock-'n-rolllegende verzorgt op 9 november een concert in Amsterdam. De voorverkoop gaat vrijdagochtend van start, laat concertorganisator Mojo maandag weten.

Lewis' laatste plaat stamt uit 2006. Op Last Man Standing werd de 74-jarige zanger bijgestaan door grote namen als The Rolling Stones, BB King, John Fogerty en Eric Clapton.

Nieuwe plaat

Deze week verschijnt een nieuwe plaat van Lewis' hand. Dit keer wist hij onder anderen Sheryl Crow en Eric Clapton te strikken voor een duet. Lewis, die deze maand 75 wordt, brak in de jaren vijftig door met de hit Whole Lotta Shakin' Goin' On. 'The Killer' scoorde ook met nummers als Breathless, You Win Again en Great Balls of Fire.

In 1986 veroverde Lewis een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame, vijf jaar geleden mocht hij de oeuvreprijs van de Grammy's mee naar huis nemen.

© Novum

avatar van Poles Apart
The Killer terug in het zadel na een beroerte een jaar geleden: Jerry Lee Lewis Returns to Music: 'I Thought I Would Never Play Again'

Gast
geplaatst: vandaag om 14:13 uur

geplaatst: vandaag om 14:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.