menu
zoeken in:
avatar van KKOPPI
...en op Instagram zijn foto's opgedoken van de band in de studio.

avatar van KKOPPI
lennon schreef:
Ze waren toch gestopt?

Gezapig nummer trouwens.... gaap


Vind het juist een heel goed nummer. Het nostalgische typische Keane sfeertje komt meer naar voren dan bij nummers op Strangeland of PS.

avatar van KKOPPI



Nieuwe single.

Typische Keane-sound, maar had toch wat epischers verwacht na 7 jaar absentie.

avatar van stoepkrijt
KKOPPI schreef:
Typische Keane-sound, maar had toch wat epischers verwacht na 7 jaar absentie.
Dit is eigenlijk precies wat ik had verwacht. Een modern en poppy Keane-liedje zoals we ze kennen van hun laatste twee albums. Ik had ook liever iets epischers gehoord, maar ik verwacht op hun nieuwe album nog wel een paar mooie pianoballads tegen te komen.

avatar van Barney Rubble
Keane was een gewaardeerde band in mijn tienertijd; maar als ik het bovenstaande nummer hoor dan ben ik eigenlijk een stuk negatiever dan de bovenstaande heren. Het komt op mij over alsof Chaplin en co. ergens rond 2004 nog vol melancholieke inspiratie waren, maar dat deze creativiteit gedurende de jaren steeds meer is verwaterd. Dat merkte je op de laatste twee platen door de holle pop die de muziek IMHO ergerlijk lichtzinnig deed aanvoelen. Op dit nummer proef ik zelfs een groot "Been There, Done That"-gevoel. Ik ben bang dat dit album aantoont dat Keane inmiddels hun kruid wel heeft verschoten . Ik hoop uiteraard positief verrast te worden.

avatar van Gretz
Nieuwe single, uitgebracht in het kader van RSD



Gast
geplaatst: vandaag om 14:13 uur

geplaatst: vandaag om 14:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.