menu
zoeken in:
avatar van Baggerman
Mijn eerste kennismaking met Magnum was de single 'Start Talking Love' met als B-kant 'C'est la Vie. Tijdens het zoeken door de platenbakken vielen de prachtige hoezen van Magnum me altijd al op en intrigeerde me mateloos. Geldgebrek en andere prioriteiten weerhielden me altijd van de aanschaf en om één of andere reden ging ik ze ook nooit luisteren (wat toen nog kon met een koptelefoon). Tot ik dus die single voor 2 gulden zag liggen!

Ik was heel snel om en was binnen de kortste keren fan. Gek genoeg vond ik de B-kant trouwens beter dan 'Start Talking Love'. Sowieso heeft Magnum een aantal niet- of slecht uitgebrachte B-kant nummers die ik eigenlijk ijzersterk vind! ('Back to Earth'; 'Hold Back Your Love'; 'Crying Time').

Op één of andere manier raakt hun muziek mij gewoon, al zie ik heus wel dat het allemaal niet perfect is wat ze doen en maken en individueel zijn er vele betere muzikanten. Harmonisch klinkt het wel altijd als een klok.


avatar van Juul1998B
Kutzooi, ik dacht dat jullie een ijsje probeerde te verkopen.

avatar van Mssr Renard
Via het officiele kanaal van toetsenist Mark Stanway is ni ook het 1988-concert integraal te zien en te horen:



avatar van Mssr Renard
En nog een concert uit 1992 (integraal):



Gast
geplaatst: vandaag om 10:52 uur

geplaatst: vandaag om 10:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.