menu
zoeken in:
max en joep
Marduk rules.
alhoewel ik de oude zanger een stuk beter vond dan die Mortuus

max en joep
en dat neem ik inmiddels weer terug

avatar van Edwynn
In januari staat het nieuwe album alweer op stapel. Naar verluidt krijgt die de titel "Front Schwein" mee... Ik vermoed dat het albumconcept dan niet over de bloemetjes in de goudgele haartjes van de kroonprinsesjes gaat.

avatar van Eddie
Nieuwe plaat 'viktoria' komt uit op 22 juni. Het schijnt dat ze een wat meer experimenteel album gaan maken, waarin ze een soort mix gaan zoeken tussen de hedendaagse singer-songwriter cultus en de zweedse pop-iconen van Abba. Het wordt waarschijnlijk een concept album met als rode draad de schijnbaar onmogelijk liefde tussen een meisje van welgestelde komaf (Viktoria) een simpele boeren zoon.
Of het wordt ouderwets Satanisch beuken, dat laten ze nog wat in het ongewisse.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:12 uur

geplaatst: vandaag om 13:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.