menu

De Site / Algemeen / voor je iets meldt: bekende bugs + ideeënlijst

zoeken in:
avatar van meter_fan
meter_fan (admin)
let op! je ziet hier alleen de MusicMeter-specifieke issues. Dingen die op alle sites spelen worden centraal bijgehouden op MovieMeter: voor je iets meldt: bekende bugs ideeënlijst - MovieMeter.nl

veelgemelde zaken die niet aangepast gaan worden

Muziek dvd's (met beeld) zullen niet toevoegbaar worden aan de site. Deze site is opgezet als een plek waar je muziekdragers kan beoordelen. BIj video komen ook hele andere zaken kijken, zoals bv. camerawerk, regie en editing, en naar mijn mening kun je dit niet op dezelfde manier beoordelen als albums die op de site staan.

Klassieke muziek zal niet toevoegbaar worden aan de site. Dit heeft vooral een praktische reden, klassieke muziek vergt een hele andere structuur van de site (componist, uitvoeringen, etc) en de hoeveelheid werk die dit zou kosten weegt helaas niet op tegen de toegevoegde waarde, naar mijn mening.

avatar van meter_fan
meter_fan (admin)
bekende bugs / openstaande klusjes

embedden van spotify playlists in url formaat https://open.spotify.com/playlist/0fTR4C3ppxEJ2MfXSEoDFd gaat niet

het (bv.) 152e album van een label is niet te zien. Er wordt dan geen pagina 4 aangemaakt, maar hij is ook niet onderaan pagina 3 te zien

zoekopdrachten met / doen het niet

avatar van meter_fan
meter_fan (admin)
misschien ooit / wensenlijst
zoals je op de hoogte wordt gebracht van nieuwe releases van artiesten die in je updates zitten, zou je wellicht ook op de hoogte gehouden willen kunnen worden van nieuwe releases op labels die je volgt.

Toevoegingen met (bv.) meer dan 1000 tracks mogelijk maken, bv. door tracks stapsgewijs te kunnen invoeren.

importeerknoppen verbeteren, zo worden er bij itunes geen artiesten ingevoerd bij various artists albums

uitgebreid zoeken, optie om verzamelalbums van diverse artiesten te vinden

Voorbeeld weergave bij toevoegen en corrigeren

(crew) correcties toewijzen aan crewleden adhv het genre zoals dat ook bij toevoegingen gebeurt

(nadenken / uitzoeken) moet het mogelijk zijn om bepaalde genres te filteren in de releaselijst? of updates? is nu lange onoverzichtelijke lijst, misschien moet dit breder te trekken zijn en moet je "site wide" gewoon bepaalde genres kunnen blokkeren waar je toch niet in geinteresseerd bent

als je een PM krijgt omdat de tracklist grondig gewijzigd is, en daardoor je favo tracks verloren zijn gegaan, kan deze PM dan melden welke tracks jouw favorieten waren?

last.fm tips verbeteren, gaan niet altijd goed, bv bij gelijknamige bands

onderscheid maken tussen de evt. verschillende cd's van bij een dubbelalbum (streepje ofzo, opnieuw nummeren) -- maar wat te doen met albums die op 4 LP's en 2 CD's staan, etc?

BandCamp embeds in berichten

concertagenda + reviews van concerten, maar dan moet deze info wel ergens gratis vandaan gehaald kunnen worden aangezien dat met vrijwillige bijdragen/correcties waarschijnlijk nooit compleet is te krijgen (misschien via Last.fm?)

Dit topic is gesloten. Alleen moderators kunnen nog berichten plaatsen.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:38 uur

geplaatst: vandaag om 19:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.