menu

Muziek / MusicMeter Live! / Concertjes in Het Groot Verzet

zoeken in:
Het Groot Verzet is een kleine venue ten zuiden van Antwerpen, België. Wij organiseren maandelijks concertjes voor een beperkt publiek (max 40 zitplaatsen). De genres welke aan bod komen in HGV variëren van Folk, Blues, Singer-songwriter, Country tot Bluegrass en wereldmuziek.
In het verleden hebben we reeds een podium gegeven aan verschillende artiesten uit uiteenlopende genres: Stev Wynn, Chris Cacavas, Dan Stuart (Paisley Underground), Ad Vanderveen, Iain Mathews, Dries,Buurman, Lieven Tavernier, Bruno Deneckere, Nils & Sarah, Jeroen Kant,... (singer-songwriters), Les Guitares Magiques, The Rolls, Old Salt, enz...
Binnenkort staan Charlie Parr (2 mei) en The Hackensaw boys (16 mei) op ons kleine podium.
Er zijn nog plaatsen!

avatar van trebremmit
Hoe beperkt moet je zijn dan?

Gast
geplaatst: vandaag om 00:15 uur

geplaatst: vandaag om 00:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.