13 stemmen | gemiddelde 3,61
Always Right
The Darkest Day
Bellyfulla
Diamond Shovel
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2009, 21:32 uurVandaag geluisterd op de fiets en zeker een kandidaat voor meer luisterbeurten.
Het etiket pop klopt niet, het is een mix van indie rock en post-rock met een snufje electronica. De stem heeft wat weg van Bowie.
Kortom, een zeer interessant album dat ik na 1 luisterbeurt op 3,5* durf te plaatsen met kans op meer.
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2009, 14:18 uurVolgens de figuren van nu.nl, die wel vaker een plaat de hemel inloodsen zonder dat dit daadwerkelijk klopt, een muzikale achtbaan, die als basis pop heeft maar alle kanten uitwaaiert. Ben zeer benieuwd...
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2009, 17:57 uurZonder te zijn overdonderd als de bekende 8-baan wel degelijk een smaakvol geheel, deze Intuit van Brent Knopf, die met zijn project Menomena, o.a. Friend and Foe werd uitgebracht, eerder aan de weg timmerde.
[permalink] geplaatst op 8 december 2009, 20:54 uurDit album is behoorlijk te vergelijken met de hype van dit jaar; The Antlers. Psychedelisch, melodieus en vol emotie.
Persoonlijk vind ik dit album beter dan dat van The Antlers.
De eerste helft is erg goed en wanneer het album zou stoppen na track 5 had het in mijn top-3 gestaan voor 2009.
Melectric, I Say Fever en Russia behoren tot de betere nummers van 2009.