Anouk - Hotel New York (2004)

Anouk - Hotel New York (2004)
378 stemmen | gemiddelde 3,38
mijn stem:
Label: EMI
  1. Girl (3:30)
  2. Heaven Knows (3:45)
  3. More Than You Deserve (4:20)
  4. Falling Sun (3:32)
  12. Fading (4:45)

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2008, 15:21 uur
Misschien iets minder wiet roken?

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2008, 15:22 uur
Ik word eigenlijk alleen maar afgeleid door de clip ^O^, maar zal het eens van cd luisteren ;)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 13:47 uur
little old me schreef:
ik heb een vraagje...
luisterde nog es naar de CD, meer bepaald et liedje 'girl' en hoorde plots een rokerige stem meezingen :o
klonk echt raar, alsof er nog iemand op mijn kamer was...
vroeg me af, is dit normaal, zijn er nog mensen die dit opgemerkt hebben?

Ja ik had ook zo iets geks laatst: ik draaide Anouk en hoorde Paul mc Cartney.......:-)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 17:21 uur
De meest veelzijdige plaat van Anouk. Het is hier allemaal veel beter in balans en het is gerijpter songmateriaal.
De single Girl is natuurlijk erg hitgericht en ik denk dat alle coverbandjes met een zangeres aan boord, dit wel zullen vertolken.
Duidelijk is dit niet waar de plaat om draait.
Boeiender en vooral spannender zijn songs als More Than You Deserve, Lost en Jerusalem.
Op een afwisselend album qua stijl is ook hier niet alles even boeiend, maar met de meeste liedjes weet ze mij wel te overtuigen.
En die geweldige strot, dat maakt het even net iets boeiender.
Anouk is een dame die het in zich heeft ver over de grenzen iets te bereiken.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 17:29 uur
Helaas heeft Anouk die ambitie niet of in ieder niet meer! Jammer!!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 17:37 uur
Ze heeft haar nieuwe album anders met een Amerikaanse producer opgenomen. Ze ging akkoord met het feit dat ze haar eigen band het beste thuis kon laten tijdens het maken ervan.
Anouk had al eerder de ambitie, maar kwam een beetje van een kouwe kermis thuis.
Ik heb het idee dat ze er nu wel voor gaat. Ook gezien haar diversiteit op de 2 laatste albums.
Anouk mag dan van huis uit een rockzangeres zijn, er zit wel meer in.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 18:31 uur
Dat ben ik ook helemaal met je eens. Ze heeft idd haar nieuwe album in Amerikaopgenomen met een amerikaanse producer. Klopt ook dat ze het al een keer geprobeerd heeft maar als je de amerikaanse markt wil veroveren moet je maandenlang van stad naar stad reizen en ook nog eens de aandacht trekken van radiostations (liefst landelijk) en dan heb je misschien een kleine kans. Er lopen in Amerika misschien wel 100 anouken rond. Dat heeft ze ingezien en ook omdat ze nu ook al een flink aantal keer moeder is geworden heeft ze die droom (voorlopig?) uit haar hoofd gezet

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 18:36 uur
Dat is inderdaad zo. Er gaat flink wat tijd in zitten om de hele handel te promoten. Met 3 kleine kinderen en recent ook gescheiden, wordt dit inderdaad een moeilijk verhaal.
Ze zal zo ook wel happy zijn denk ik. Het is een nuchter type.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 18:40 uur
Het is zoal erg moeilijk voor een Europeaan om de Amerikaanse muziekmarkt te veroveren, temeer omdat de Amerikanen hun markt afschermen.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 18:45 uur
Een nuchtere Haagse tante is ze zeker en ik weet zeker en hoop ook dat we nog veel van haar zullen horen!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2009, 21:05 uur
Het beste album van Anouk (tot nu toe). Lekkere vrolijke CD, vooral "Girl", "More than you deserve", "Lost" en "One word" springen er echt uit bij mij.

Het beste, en jammergenoeg het enige album wat ik soms nog luister. Ze heeft dit album niet meer kunnen overtreffen. Jammer.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 november 2009, 18:39 uur
Heb dit album van een Oom gekregen (geloof ik). Vind het album wel lekker in de oren alleen ook niet bijzonder geweldig. Jerusalem is wel een heel goed nummer.

niet ingelogd

34.595 gebruikers | 189.368 albums | 176.195 artiesten | 2.248.714 berichten | 1.407.312 stemmen