Winne - Onoverwinnelijk (2007)

Alternatieve titel: Onoverwinnelijk EP

9. Grondlegger (2:42)

met Alee Rock

10. Je Liegt (2:50)

met Feis

11. Begrijp Me Niet Verkeerd (3:14)

met Mr. Probz

Garben_B schreef:
2. Er zit inderdaad geen diepe boodschap verborgen in z'n teksten, maar dat maakt ze naar mijn mening niet slechter (of beter).
Het is inderdaad ook geen verplichting, maar dat in combinatie met zijn stem/flow maakt het natuurlijk nóg onaangenamer.

Al had hij dit begin van het jaar als album uitgegeven was het gewoon een knaller geworden. In iedergeval een betere warmhouder voor zn album dan kempi's laatste mixtape

avatar van deagleking
het verschil tussen kempi en winne is dat je de ene wel serieus kan nemen en de ander niet

avatar van -SprayIt-
Goedkope uitweg om je album uit te stellen en te verdienen aan al "onofficëel" uitgebrachte tracks...

Staan wel paar nummers op die lekker klinken, maar die kende ik dan ook allemaal al..

Een 2,5 omdat het wel duidelijk laat zien wie de toekomst in handen heeft

-SprayIt- schreef:

Een 2,5 omdat het wel duidelijk laat zien wie de toekomst in handen heeft

Mezelf schreef:

Een 2,5 omdat het wel duidelijk laat zien wie de toekomst in handen heeft.
?

Mezelf
Lol, waarom schrijft hij hetzelfde?

avatar van MJ_DA_MAN
Volgende keer toch maar voor de zekerheid een © plaatsen.

Mezelf
Whaha, ja idd, ik zal er aan denken. Te beginnen bij dit bericht.©

avatar van -SprayIt-
Whaha, ja idd, ik zal er aan denken. Te beginnen bij dit bericht.

Sorry mannen:P
ik wou er op reageren haha...
ik kreeg op dat moment bezoek van een vrij mooie dame...
zal ik nu even op reageren..wanntt
ik ben het totaal met je eens haha..

Hahaha, ok dan.

avatar van Shelter
Ik vind het wel een nice EP... alleen de laatste 2 tracks vind ik minder. (wel jammer normaal dig ik Feis ook wel)

Winne is wel de koning van de taalspelingen... ik dig die teksten altijd wel. Echte boodschap mis ik ook wel een beetje, maar daar heeft heel hiphopnederland last van. Behalve Typhoon dan en soms Raymzter.
Vooralsnog vind ik het 3,5 * waard, ik denk op de lange termijn dat het 3 wordt.... we shall see

avatar van Urbanoetang
Leuk om af en toe te luisteren maar niet veel speciaals. Bovendien kende ik elke track al op Beton na.

Veel al bekende tracks uiteraard, die wel vrijwel allemaal goed zijn.. Lekkere warmhouder voor een vriendelijk prijsje!

avatar van Sjaakspeare
Ik ben niet zo onder de indruk van Winne zelf, maar van Soulsearchin´ des te meer. Wat een geweldige beats. Met Soulsearchin´, Arts The Beatdoctor, KlaasVaak en Perquisite komen er in mijn optiek toch echt fantastische beats uit Nederland. Delic en Kubus halen dat niveau ook zeker geregeld, en dan heb je ook nog C-mon & Kypski met veel creatieve inbreng. Nu de MC's nog... (ik wacht op iemand met de flow en stem van Sticks en de teksten van Typhoon)

avatar van Timo710
Winne brengt een frisse lucht in de Nederhop, hij bied ons een brag-en-boast rapper die ook goed op topproducties uit de voeten kan, z'n tracks zijn niet te lang, en ook niet te kort. En Winne zonder strijd word 100% zeker een top CD.

Top-Notch, concentreer je in 2008 volledig op deze rapper(Nu Ty,Sticks, Rico,Duvel en de Exter in 2007 hun woordje al gedaan hebben).

Een goeie verzameling van een aankomend talent. De nieuwste tracks zijn niet zo goed als de rest. Maar deze moet je toch wel hebben.

avatar van Sjaakspeare
Bij nader inzien vind ik die Winne ronduit slecht. Niets aan zijn eigenschappen als MC is echt goed. Verder vind ik het bloedirritant dat Soulsearchin' alleen voor MC's produceert die minstens zo conformistisch en oppervlakkig zijn als Winne. Bleh.

Garben_B
Sjaakspeare schreef:

Flow + woordspelingen/punchlines.

Ik ben het met je eens dat hij meestal niet veel verder geraakt dan wat brag 'n boast wat de boodschap betreft, maar desondanks kunnen er maar weinig rappers (tekstueel) aan Winne tippen.

avatar van MJ_DA_MAN
Punchlines? Ik kan me maar liefst één (imo sterke) punchline herinneren van deze EP.

fastpulseboy
wat een kinderachtige shit is dit zeg!

Verklaar je nader...

fastpulseboy
suffe muziek en kinderachtige teksten....?

Net als jouw plaatje.

Echt weer zo'n dertiger die even verklaart "boven" iets te staan. Wat vind je dan geen kinderachtige teksten binnen hiphop, noem eens een voorbeeld.

avatar van MJ_DA_MAN
Hij mag dit toch wel kinderachtig noemen? Mening is mening. Ik zelf ben het niet helemaal met hem eens, maar zoals ik al gezegd heb ben ik ook alles behalve onder de indruk van Winne en zijn teksten. De beats daarentegen zijn wél (erg) goed bij vlagen.

avatar van Timo710
Ernstig hoor, iemand zegt : Wat kinderachtig is dit, vraag ik waarom, zegt hij : De tekst is kinderachtig...... Damn, wat is er dan kinderachtig aan?

De clip van begrijp me niet verkeerd, damn wat een mooie clip, met Winne op dat dak, en dat je hem als kind ziet, ook het einde vind ik mooi gedaan. Goed werk Winne & Top-Notch!

Zoeter
Begrijp Me Niet Verkeerd heeft zeker een mooie clip. Ik hoop dat Winne op z'n album probeerd wat meer diepte te zoeken. Op Begrijp Me Niet Verkeerd gaat het al de goede kant op maar er mag nog wel wat meer boodschap in zitten.

pascal83 schreef:
Aardig om een tussendoortje met twee nieuwe nummers uit te brengen. Helaas komt het 'echte album' pas 30 april 2008 uit.

Kan het even niet laten dit bericht te verbeteren: 20 april is koningwinnedag.

komt toch niet 20 april...

Verklaar je nader...

Garben_B
Ik gok dat hij doelt op 't feit dat releasedata steeds gepusht worden. Hopelijk is dat niet het geval bij Winne's debuutalbum. Ik kijk er echt naar uit.