Fleetwood Mac - Greatest Hits (1988)

Label: Warner Bros.

1. Rhiannon (4:11)
  2. Go Your Own Way (3:38)
  3. Don't Stop (3:12)
  4. Gypsy (4:23)
  5. Everywhere (3:42)
  6. You Make Loving Fun * (3:31)
  7. Big Love * (3:39)
  8. As Long as You Follow (4:12)
  9. Say You Love Me (4:09)
  10. Dreams (4:16)
  11. Little Lies (3:38)
  12. Oh Diane * (2:34)
  13. Sara (6:25)
  14. Tusk (3:26)
  15. Seven Wonders * (3:33)
  16. Hold Me (3:44)
  17. No Questions Asked (4:41)
avatar van musicfriek
Bijzonder fijne verzamelaar. Fleetwood Mac kan weinig verkeerd doen bij mij. Pak die prachtige stemmen van Christine en Stevie en je hebt een topband! Ook Lindsay Buckingham mag er zijn.

Rumours werd thuis helemaal platgedraaid en ook Tango In the Night was een grote favoriet van mijn ouders. Beide albums kan ik zowat dromen. Toen Everywhere in 1988 een hit werd was ik helemaal om. Tot op de dag van vandaag blijft dat een waanzinnig mooie popsong

Andere favorieten zijn:

Go Your Own Way Bekijk deze video eens, erg leuk!

Zo heerlijk seventies, heerlijk meegalmen:

''Loving you
Isn't the right thing to do
How can I ever change things
That I feel

If I could
Maybe Id give you my world
How can i
When you won't take it from me''

You Make Loving Fun

Ook van het fameuze Rumours, perfecte popplaat.

As Long As You Follow

Topnummer met de zang van Christine McVie. Neem dat heerlijke gitaartje erbij en je hebt een van de beste nummers van Tango In the Night

Hold Me

Twee keer uitgebracht, dit nummer. Eind jaren 80 kwam ik ermee in aanraking. Heb het nog steeds ergens op vinyl liggen. Prachtig gedaan ook met die piano en gitaar!

Tusk

Is me de laatste jaren pas opgevallen, deze. Wel een van mijn favoriete nummers nu. Heerlijk apart opgenomen, blijft gewoon een superplaat!

Seven Wonders

Stevie Nicks is natuurlijk een fantastische zangeres. In Seven Wonders gooit ze alle remmen los en wederom kippenvel!

Deze Greatest Hits blijft erg leuk om zo af en toe eens te draaien. Het is gemakkelijk in het gehoor liggende popmuziek waar helemaal niks mis mee is. Valt iedereen aan te raden