Unit 4+2 - Singles A's & B's (2003)

Label: Repertoire

1. The Green Fields (2:42)
  2. Swing Down Chariot (2:39)
  3. Sorrow and Pain (2:44)
  4. The Lonely Valley (2:24)
  5. Concrete and Clay (2:18)
  6. When I Fall in Love (2:27)
  7. (You've) Never Been in Love Like This Before (2:32)
  8. Tell Somebody You Know (2:16)
  9. Hark (2:25)
  10. Stop Wasting Your Time (2:26)
  11. You've Got to Be Cruel to Be Kind (2:26)
  12. I Won't Let You Down (2:29)
  13. Baby Never Say Goodbye (1:58)
  14. Rainy Day (2:27)
  15. For a Moment (2:20)
  16. Fables (2:06)
  17. I Was Only Playing Games (2:41)
  18. I've Seen the Light (2:55)
  19. Too Fast, Too Slow (2:21)
  20. Booby Trap (2:44)
  21. Butterfly (2:59)
  22. A Place to Go (2:21)
  23. Loving Takes a Little Understanding (2:48)
  24. Would You Believe What I Say? (2:15)
  25. You Ain't Going Nowhere (3:00)
  26. So You Want to Be a Blues Player (2:55)
  27. I Will (2:38)
  28. 3.30 (3:06)
  29. Oo Momma Do (2:47)
  30. Railroad Man (2:54)
avatar van nlkink
Mooie singles compilatie van Unit 4+2, voorzover ik kan zien mooi compleet. De groep brak door met Concrete And Clay maar was niet in staat om dit succes te evenaren. Al luisteren naar deze CD moet je toch concluderen dat het niet aan het materiaal lag. Op oldies zender 192 komt behalve Concrete And Clay ook af en toe de Dylan compositie You Aint Going Nowhere voorbij. Deze single deed het aardig tot The Byrds aandacht trokken met hun versie. Uiteindelijk werd dat ook geen hit.
Wel jammer dat deze CD zo'n onaantrekkelijk budget artwork heeft. De vezamelaar ziet eruit als een CD die je zou aantreffen in een tankstation.

avatar van E-Clect-Eddy
Die +2 waren Russ Ballard en vriend drummer Robert 'Bob' Henrit, de band waar ze deel van uit maakten voor ze overstapten naar Argent