Simple Plan - Simple Plan (2008)

Canada
Label: Atlantic

1. When I'm Gone (3:47)
  2. Take My Hand (3:51)
  3. The End (3:22)
  4. Your Love Is a Lie (3:41)
  5. Save You (3:45)
  6. Generation (3:02)
  7. Time to Say Goodbye (2:56)
  8. I Can't Wait Forever (4:54)
  9. Holding On (5:03)
  10. No Love (3:14)
  11. What If (5:44)
  12. Shut Up! [Live from Montreal] * (3:06)
  13. Running Out of Time * (3:16)
  14. When I'm Gone [Acoustic] * (3:28)
avatar van Ericos
De eerste single 'When I'm Gone' is niet slecht.

avatar van gameg
cker wel slecht :S tis net hiphop

Ik weet t nog niet helemaal met die single, When I'm Gone. De video is trouwens hier te vinden: http://nl.youtube.com/watch?v=Mn_dUR7IX-A

avatar van kaztor
Hier ben ik dus totaal NIET benieuwd naar.

avatar van problem
hmm dunno, weetniet wat ikervan moet denken

Baltasound
Jezus, wat een originele single. DE klapper van van het jaar, nu al!

Kid A(cid)
Ik heb eens hosted by Simple Plan gezien, grappig hou clichés bevestigd worden. Ze kozen o.a. voor My Chemical Romance en Blink 182. De originaliteit ook....

avatar van kaztor
Nou, het zal in ieder geval wel weer genieten worden van dit bandje met 538 op m'n werk...

Kid A(cid)
*heeft medelijden met je*

Haha. Ik ving trouwens ergens op dat ze maybe ook op Pinkpop komen.... Iemand daar al iets meer over gehoord?

Until My End schreef:

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH.

handsome_devil

avatar van leaatjee
niet slecht, niet geweldig, weinig origineel

handsome_devil schreef:
Niet zo lullig Nosh. Ik ben wel geraakt door die single.

Ik vindt hem ook nog goed te doen. Eigenlijk hou ik op zijn tijd wel van dit soort bandjes.

avatar van Yeahz
De nummertitels lijken in ieder geval op een compilatie van de 25 meest gebruikte titels..

handsome_devil schreef:
Niet zo lullig Nosh. Ik ben wel geraakt door die single.

Als je het over overstuurde maagzuur hebt: ja, dan heeft die single me ook geraakt.

Ik hoop nog altijd dat ze opeens bij een concert bekend maken dat het allemaal een hele slechte parodie was, maar nee.

nijme255@adsl
Op 8 februari wordt het nieuwe gelijknamige album van Simple Plan uitgebracht. De cd is het derde studioalbum van de Canadese punkband uit Montreal.

Van de voorgaande twee albums werden werelwijd meer dan 7 miljoen stuks verkocht. De laatste cd is afkomstig uit 2004.

Simple Plan is gevormd in 1999. De bekendste nummers van de band zijn Shut Up! en Welcome To My Life. Van het nieuwste album is single When I'm Gone afkomstig.

Simple Plan is gevormd in Montréal. Het begon met een bandje genaamd "Reset". Pierre Bouvier en Chuck Comeau begonnen de band op 13-jarige leeftijd. Pierre zong in deze band en Chuck speelde drums. Ze hadden enig succes want er is wel een album (1997) uitgebracht maar Chuck besloot zich te concentreren op zijn studie.

Zij stapten uit de band, maar 2 jaar later in 1999 stichtte hij een nieuwe band. Opnieuw met Pierre maar nu ook met schoolgenoten Sebastien Lefebvre en Jeff Stinco. Simple Plan was geboren.

handsome_devil
punkband

avatar van Selustarius
Ben ik nou de enige die zowel Simple Plan als Porcupine Tree leuk vind om naar te luisteren?

de cd is gelekt ! hij is super !

haveman
Selustarius schreef:

Ja!

vond hun vorige albums wel tof, ben dus wel benieuwt naar deze

avatar van gameg
Ik heb het album nu.. en kvind hem niet zo.. kvond het altijd wel leuk van simple plan hoe ze best stevige rock met n beetje punk konden combineren met n commercieel jasje.. maar dit album vind ik niks meer hebben van de vorige albums want ik juist zo leuk vond..jammer... misschien na een paar lusiter beurten ga ik hem beter vinden

avatar van Opschuiven
Wat zijn jullie allemaal losers zeg! Als je dit waardeloos vind, waarom kom je dan de hele tijd terug om te posten hoe slecht dit is. Ik vind dit toevallig een stevige vooruitgang, muzikaal gezien. Ik heb ook de moeite genomen om dit album helemaal te luisteren, en hij was verassend genoeg erg goed. Zo goed dat ik van plan ben dit album aan te schaffen.

avatar van Arrie
Nou ik heb die single van hun nu een paar keer gezien en eerlijk gezegd vind ik het niks, doe dan maar Welcome To My Life, da's een stuk beter. Nog liever een andere band, maar dit is zeker niet het beste van Simple Plan. Ook weinig vernieuwend.

@ haveman: Gaaf!

@ Opschuiven: Helemaal mee eens, ze zijn echt vooruit gegaan. Zowel muzikaal als tekstueel gezien.

avatar van Blue88
Leeftijd zullen we maar zeggen.

*2,5

Wat bedoel je daarmee?

Toch heb ik zoiets van: als die single niet van Simple Plan was geweest, had ik er toch anders naar geluisterd...

avatar van Arrie
@ Selustarius: Misschien dat ie er te oud voor is ofzo... Of nee, ik denk dat ie reageert op de post boven hem, dat ze zijn vooruitgegaan omdat ze ouder zijn.