Xiu Xiu - Women as Lovers (2008)

Label: Kill Rock Stars

1. I Do What Want When I Want (3:12)
  2. In Lust You Can Hear the Axe Fall (3:30)
  3. F.T.W. (2:56)
  4. No Friend Oh! (3:48)
  5. Guantanamo Canto (2:37)
  6. Under Pressure (3:30)

met Michael Gira

7. Black Keyboard (3:57)
  8. Master of the Bump (Kurt Stumbaugh, I Can Feel the Soil Falling Over My Head) (3:55)
  9. You Are Pregnant You, You Are Dead (2:16)
  10. The Leash (2:16)
  11. Child at Arms (2:52)
  12. Puff and Bunny (2:52)
  13. White Nerd (2:45)
  14. Gayle Lynn (3:13)
handsome_devil
De special edition is in bestelling. Woei.

[edit] http://www.krs5rc.com/krs/bands/xiuxiu/audio/IDoWhatWantWhenIWant.mp3
Het eerste nummer staat op de kill rock stars site

btw, ook leuk dat ze een liedje FTW genoemd hebben [/edit]

Ik kijk er al redelijk naar uit . Kill rockstars heeft een hoop geweldige bands en Xiu Xiu's A Promise was zeer goed te verteren.

avatar van itchy
Het schijnt dat dit weer een "zware" wordt. Hoi! Hoi!

, de singel is wel behoorlijk licht.

6. Under Pressure
met Michael Gira

Ben benieuwd!

Toch die man van swans?

EVANSHEWSON
Euh... welk genre spelen die gasten, ik heb geen idee, 'k had er (zoals zo vaak met nieuwe bands) nog nooit van gehoord...

D-ark schreef:
Toch die man van swans?

Onder meer, inderdaad.

avatar van Koenr
sxesven schreef:
Ben benieuwd!

Ben vooral benieuwd of het een cover is.

avatar van Paalhaas
Ik denk van wel.

handsome_devil
Ik hoop het ook ja. En een zware. Woei dan doe ik een dansje Ik heb er zin an duhhh

EVANSHEWSON schreef:

Snoeiharde noise afgewisseld met akoetische gitaren en een montone fluisterstem. Niet bepaalt jouw smaak maar proberen is die de moeite waard

En ik dans mee met Mads . Wiiii, mij zin hierin stijgt ieder uur!

Ook voor Gira omdat ik maar bijzonder weining van de swans kent maar wat ik ken geweldig vindt

sxesven
Gira en Xiu Xiu tezamen aan een Under Pressure cover, dat moet toch het beste nummer van het gehele jaar worden.

Precies Ik houd een plekje in mijn top10 van dit jaar vrij voor deze plaat

@ D-ark: Gira heeft ook mooie dingetjes gemaakt onder het naampje The Angels of Light Soort van folkversie van de Swans

Een liedje van gehoord, stuk zonniger. Goed maar Swans met hun suciaadle rock vindt ik toch beter

sxesven
Angels of Light zonnig? Nog eens draaien!

handsome_devil
Haha idd Ik dacht ook al: wtfbbqz0rs. Gira is nou niet echt de man van zonnige muziek

sxesven schreef:
Angels of Light zonnig? Nog eens draaien!

Zonniger dan swans bedoel ik. Maar nog steeds een prettige donkerwolk, ken daar ook alleen wat losse nummers van . Swans en angel of light gaan op de nog luisteren albums

O ja ik heb de video van I Do What I Want, When I Want toegevoegt

handsome_devil
OMG check de clip mensen

gelekt!

bedankt voor dit geweldig nieuws, ga als ik thuis kom kijken als ik hem kan vinden.

avatar van musicfriek
Eens luisteren waar Lonnie zo van woeit. Mmm, nummer 1 is best een leuke track, maar ik heb zo'n idee dat dat een erg rustig nummer is i.v.m. met de rest

sxesven
Oeh, is Under Pressure nu echt een cover?

Ja, het is een cover.

, jeehhhh

vervelender dan het origineel kan niet, dus het is ook best een goeie cover. Het blijft wel een verschrikkelijk nummer... Bowie zoals ik Bowie niet wil horen...

handsome_devil
Ik wacht netjes totdat ik em hier thuis krijg.

avatar van KampF
Het is maar goed dat er een beperkt aantal 'content' binnen de hoes is gezet. Anders krijgen we wellicht met taferelen te maken die op een bewogen manier zijn afgebeeld bij 'artiest-informatie'.