Met hulp van onze oude internetlinkjesboer kampF

heb ik net de ep geluisterd.
Alweer een knaller, dit vindt ik nu al net zo goed als ''from here we go sublime'', en het concept is ook best leuk.
Ik raak in trance van deze muziek.
Prachtige opbouw van geluiden in ''day'' , je hoort 5 minuten lang dezelfde ritme, en om de paar minuten komt er weer wat bij, tot die tijd verveel je je inderdaad niet.
Ik had het te hard staan en schrok me een hoedje toen die vocal-sample er opeens in kwam bij ''morning'' , wat trouwens een lekkere opener is.
Als dit op headphones die ik in m'n goedkope pc speakers heb aangesloten al goed klinkt, moet je je voorstellen hoe lekker dit wel niet moet zijn op een goede geluidsinstallatie, laat staan als dit opgezet zou worden op een dans-festival.
Geestveruimende middelen hebben we dan echt niet nodig vrienden.
De reverse vocal-samples,vooral de vrouwelijke vocal-samples, die meegaan met de ritmes, het gevoel dat je erbij krijgt,
''evening'' bijvoorbeeld,
het klinkt ook echt avond-achtig.
als een doorsnee drukke vrijdag-avond vol spanning.
alles is gewoon super.
''night'' sluit het allemaal perfect af, het begint met echoende synth-geluiden die van links naar rechts flitsen, op een gegeven moment worden de geluiden wazig en hoor je ze nog ergens in de verte, en dan flits het langzaam weer terug.
weergaloos.
voor mezelf overdrijf ik niet, ik heb er weer van genoten.
en ik was niet eens in de stemming voor elektronische muziek, kan je nagaan.