Triggerfinger - What Grabs Ya? (2008)

Belgiƫ
Label: Excelsior

1. Short Term Memory Love (4:17)
  2. First Taste (3:22)
  3. Soon (4:04)
  4. Halfway Town (4:40)
  5. Scream (5:37)
  6. Is It (3:08)
  7. All My Floating (3:33)
  8. What Grabs Ya (3:24)
  9. Lines (7:41)
  10. No Teasin' Around (4:53)
  11. Soon [Unplugged] * (4:41)
  12. Father of Night * (5:25)
  13. Scream [Live] * (5:51)
  14. First Taste [Remix] * (5:16)
avatar van gemaster
Uiterst degelijke plaat van dit trio uit België. Ik heb kaartjes om ze te zien in 013, dus ik wilde me eens wat gaan inluisteren. Daar heb ik geen spijt van. Het geluid van de band ligt erg lekker en vertrouwd in het gehoor. Soms helaas ietsje te vertrouwd. Triggerfinger heeft zich laten inspireren door de grote rockbands uit de geschiedenis en daar is helemaal niets mis mee. De nummers zijn jammergenoeg niet allemaal even origineel. De projecten van Jack White liggen ook allemaal in het verlengde van klassieke rock, maar Jack schrijft betere nummers. Desondanks zijn nummers als Short Term Memory Love en All My Floating heerlijke krakers die live wel fantastisch moeten zijn.