Steve Lukather - Ever Changing Times (2008)

Label: Frontiers

1. Ever Changing Times (5:29)
  2. The Letting Go (5:52)
  3. New World (4:32)
  4. Tell Me What You Want from Me (5:13)
  5. I Am (3:14)
  6. Jammin' with Jesus (5:55)
  7. Stab in the Back (5:59)
  8. Never Ending Night (5:35)
  9. Icebound (4:19)
  10. How Many Zeros (4:33)
  11. The Truth (3:50)
avatar van Ronald5150
Steve Lukather is het meest bekend als de gitarist van Toto. Daarnaast staat hij bekend als technisch een van de beste gitaristen van zijn generatie. Zijn soloplaat "Ever Changing Times" laat dat mijn inziens onvoldoende horen. De plaat is een evenwichtige samenstelling van ballads en rockers, maar het geheel neigt iets te veel naar Toto (waar ik geen grote fan van ben) Ook eist zijn gitaarspel geen hoofdrol op. De solo's zijn op zich prima, maar melodieus gezien schiet het tekort. Ik verwacht echt geen gitaarpatserij, maar van een gitarist van zijn kaliber had ik meer verwacht. Als het dan niet van zijn gitaarspel moet komen, dan hoop ik op zijn minst goede liedjes. Maar ook daarvoor geldt dat "Ever Changing Times" tekort schiet. Af en toe hoor ik flarden van de goede gitarist die Lukather is, maar het is onvoldoende om "Ever Changing Times" mijn inziens naar een voldoende te brengen. Gemiste kans voor zo'n grootheid.