Rick Ross - Trilla (2008)

Label: Def Jam

1. Trilla (Intro) (2:54)
  2. All I Have in This World (Japanese Denim) (4:02)

met Mannie Fresh

3. The Boss (3:45)

met T-Pain

4. Speedin' (3:25)

met R. Kelly

5. We Shinin' (3:56)
  6. Money Make Me Cum (3:31)

met EbonyLove

7. DJ Khaled (Interlude) (1:29)

met DJ Khaled

8. This Is the Life (4:25)

met Trey Songz

met Jay-Z

12. Billionaire (4:12)
  13. Luxury Tax (4:44)

met Lil' Wayne, Trick Daddy en Young Jeezy

14. Reppin' My City (4:17)

met Triple C's en Brisco

15. I'm Only Human (3:38)

met Rodney

16. Ridin' Thru the Ghetto * (5:03)

met J Rock en Triple C's

Ik hem me sinds 20 December 2007 , op dit album verheugt. Laat het dan ook wat worden Ross!

gelekt!!!

yezzur! hij is errr!

avatar van jelmer19
Ok ik heb em nu 3x geluisterd...(en dat was ook wel genoeg!!)

Cd begint niet echt orgineel met ''shout out to''.... en noem ze maar allemaal op. En om het nog iets ergers te maken doet hij dat in het midden nog een keer... Maarja het is een intro denk je dan dus we gaan nu echt beginnen. Een liedje met onze verschrikkelijke producer Mannie Fresh en dat merk je ook gelijk aan de beat. En als Ricky Ross dan ook nog ergens in het nummer gaat rappen ''Ya Hoes So Thick, My Hoes So Thick'' dan weet je het al wel weer (het gaat weer helemaal nergens over)..
Dan een nummer met T-Pain wat nog wel aan te horen is maar het gaat weer over geld, vrouwen en Rick maakt duidelijk dat hij ''Da Boss is''...Ok Interresant
Op naar Speedin waarin hij snel rijd in z'n auto..ok leuk..
We Shine dan maar. Is nog wel om aan te horen maarja de teksten eigenlijk verteld ie weer niet veel nieuws..
Dan zijn er 5 nummers geweest en dan komt nu de topper met een heel interresant onderwerp ''Money Make Me Come'' ...PFF hij is wel heel erg geldgeil want dit onderwerp heeft ie gellukig nog niet eerder gehad
Daarna een interlude en 2 redelijke nummers ook weer niet veel interresants te vertellen, maar dan komt er een leuker liedje tenminste voor Ricky's doen dan. het nummer met Nelly & Avery Storm is nog wel aan te horen en heeft in iedergeval een Beat waarin de Bass niet zo in je oren klapt. En we gaan op een redelijke toer door met Maybach Music, waarin de rhyme van Jay nog het hoogtepunt is.
de 3 opvolgende tracks zijn weer van verschrikkelijke kwaliteit en jah dan komen we bij de laatste track aan genaamd ''I'm Only Human''. En dat is het enige nummer waar de teksten mij nog een beetje weten te boeien.. Haha hij heeft het dan tog voor elkaar gekregen , Gefeliciteerd Ross.

Ok even een korte samenvatting, rick heeft het over: Geld, Vrouwen, mooie kleren, Sieraden ennnn Het Representen van je Stad. En dat doet hij zo graag dat hij dit meerdere keren voor je herhaald.. Heel orgineel bedacht en erg vernieuwend..
TOPALBUM!!!!

avatar van 'State Of Mind'
In een woord samengevat:MONEY!!!
Ondanks dat het hoofd onderwerp van deze plaat geld is, blijft het een waardeloze plaat!!

Maybach Music met Jay-z, is nog enigzins aan te horen dankzij de inbreng van jay-z, maar voor de rest is het echt wack.

btw: Goede recensie jelmer19

avatar van Woltertjes
hier ben ik het ook mee eens
dit album gaat helemaal nergens over. deze man rapt alleen maar over geld. toch wel jammer van de beats want hier had hij veel meer van kunnen maken als je gewoon over iets nuttigs rapt.
enige mooie nummer van het album is dan nog inderdaad maybach music

avatar van j.b.b.l
Maybach music kon zo op de tracklist van American Gangster .Ik verwacht niks van dit album,ik ga het wel een keer luisteren als ik niks te doen heb.Er is ook een nummer met Reakwon maar ik zie dat het niet op de album staat.

avatar van JAHJAH
Wilde me eraan wagen, maar gezien de zeer positieve cijfers denk ik dat ik toch maar afhaak...

BTW, dat geld gebeuren zie je zo te zien al op de cover, door heel origineel de laatste twee s'en te vervangen door dollartekens

raffael77
Alweer een matige album hier te vinden bah.

avatar van thomzi50
Dat heet 'ie toch helemaal niet?

avatar van Atmosphere
Wat een troep zeg maarja dat is bijna alle dirty south shit egenwoordig.

Ok , hij is slecht maar ik vind hem geweldig!

Baltasound
Drugs zijn slecht man

Mezelf
Dat Rick Ross over niets anders dan cash, hoes en cars kan rappen weten we toch al langer dan vandaag? Vanwaar opeens zoveel commentaar, Port of Miami was precies hetzelfde hoor.

Maar het blijft natuurlijk wel staan dat dit nou niet echt hetgeen is wat hiphop nodig heeft om vooruit te komen.

Z'n platenmaatschappij heet niet voor niets cash money!

Er staat niet voor niets boven de tracklist achter,
Label: Def Jam!

whahah

avatar van jelmer19
Damn dit album heeft echt een veel te hoog gemiddelde.
Jongens snappen jullie dan niet dat dit echt slecht is.

haha maar even serieus. Een 1,31*
Prachtig

avatar van Word_Play
Ach, dit gemiddelde was te verwachten op MuMe. Zegt verder nog niets over de daadwerkelijke kwaliteit van het album.

uhhhhh???....volgens mij wel

avatar van Stapler
Z'n platenmaatschappij heet niet voor niets cash money!

Was dat niet van die Lil Wayne pipo?

Ja.

_ZuenNa schreef:
Ok , hij is slecht maar ik vind hem geweldig!

Couldn't agree more: als je echt naar de teksten begint te luisteren is dit verschrikkelijke bagger, maar na een stressy werkdag dit knallen in de auto en gewoon de refreintjes meezingen werkt wel!

Een bicky burger uit de automaat is ook bagger, maar zondagmorgen om pakweg 06u smaakt hij wel...

Mezelf
Whaha wat een vergelijking met de bicky burger, maar je hebt wel gelijk

Döner kebab doet het ook altijd goed in de vroege uurtjes van zondag

|Joël|
Swasko schreef:

Ik krijg regelmatig last van hoofdpijn als ik te lang naar knal muziek luister.
Na een "stressy werkdag" moet ik dus al helemaal niet aan zo'n album als dit denken. Nee geef mij dan maar rustgevende muziek waarop je kan ontspannen.

avatar van Atmosphere
En dit staat nog wel op nummer 1 in de billboard lijst..

avatar van 'State Of Mind'
Ja daarom zijn al zulk soort rappers ook commercieel, om op nr.1 op de billboards te komen... Losers

Mezelf
Ja en T.I. vs. T.I.P. geef je dan weer een 3,5. Dat is net zo'n bagger album als dit hoor, geloof me.

avatar van 'State Of Mind'
Vind ik niet, T.I.'s flow is beter beats zijn beter stem is aangenamer, en zijn concept is ook beter namelijk z'n tweestrijd T.I. vs T.I.P. Bij Rickie Ross is dat GELD. dus daar scoort T.I. wel wat hoger.

En ik heb een zwak voor climaxes; Act I, Act II, Act III.
Dat vind ik heel vet!

Dat heeft Lil Wayne ook op Tha Carter II , en die scoort daarvoor ook punten bij mij.

Harco
Word_Play schreef:

Inderdaad.

Gekkenhuis
Want? Zo kan je natuurlijk bij elk album vraagtekens zetten.