Rick Ross - Trilla (2008)

Label: Def Jam

1. Trilla (Intro) (2:54)
  2. All I Have in This World (Japanese Denim) (4:02)

met Mannie Fresh

3. The Boss (3:45)

met T-Pain

4. Speedin' (3:25)

met R. Kelly

5. We Shinin' (3:56)
  6. Money Make Me Cum (3:31)

met EbonyLove

7. DJ Khaled (Interlude) (1:29)

met DJ Khaled

8. This Is the Life (4:25)

met Trey Songz

met Jay-Z

12. Billionaire (4:12)
  13. Luxury Tax (4:44)

met Lil' Wayne, Trick Daddy en Young Jeezy

14. Reppin' My City (4:17)

met Triple C's en Brisco

15. I'm Only Human (3:38)

met Rodney

16. Ridin' Thru the Ghetto * (5:03)

met J Rock en Triple C's

Harco
Niemand hier kan tegen "commerciële" rap over geld, bitches, etc. Dat is bij voorbaat kut.

Voor jou wel ja.

Harco
Wat? Ik ben juist één van de weinigen die het weet te waarderen.

Je blijft ook maar achterlijke opmerkingen maken, hè? Ben je goed in, in ieder geval. Jordy moet nog maar eens een ignore-functie implementeren.

avatar van Arrie
Jij waardeert het als hij over bitches zit te rappen?
Ik ben sowieso niet echt een hip-hopluisteraar hoor, maar met commerciele muziek in het algemeen heb ik geen problemen, alleen als het zulke onderwerpen heeft... Snap niet wat je daar aan waardeert... Kun je dat eens uitleggen?

Harco
Ikzelf ben ook materialistisch.

avatar van jelmer19
wat heeft dat met bitches te maken?

Harco
Hij noemt bitches, ik noemde geld en bitches. Ik neem aan dat hij het totaalplaatje bedoelt.

avatar van Arrie
Dat was de uitleg voor het onderwerp 'money' en nu die 'bitches'?

avatar van jelmer19
ah oke.
niet om je aan te vallen ofzo hoor maar vind je het dan op een gegeven moment niet irritant om dat het hele album maar door te horen. bij 1 a 2 nummer denk ik van oke leuk maar het hele album!

Harco
Bitches, dat stoort me gewoon niet.

avatar van Arrie
Ik vind het sowieso een beetje respectloos tegenover vrouwen, of wil je nu zeggen dat je dat zelf ook bent? Beschouw het niet als persoonlijke aanval, vroeg het me gewoon af.

Nee, ben ik niet.

jelmer19 schreef:
ah oke.

Er is een verschil. Bij Rick Ross wordt het irritant inderdaad. Rick Ross vind ik leuk als gastartiest, maar een heel album van hem is wel te veel.

UGK, bijvoorbeeld, brengt bitches en money-onderwerpen veel stoerder; veel origineler. Underground Kingz kan ik moeiteloos in één adem uitluisteren (die duurt meer dan 2 uur).

Rick Ross laat outplayed-onderwerpen ook outplayed klinken. UGK doet dat niet; die laten onderwerpen die we al duizenden keren hebben gehoord toch nog fris klinken.

Harco schreef:
Wat? Ik ben juist één van de weinigen die het weet te waarderen.

Mijn fout, dan heb ik niks gezegd.

avatar van j.b.b.l
Ik heb twee nummers gehoord die ik echt leuk vind(Althans,de beat,ik bedoel,je luistert niet naar Rick Ross voor de Lyrics)en dat zijn Maybach music en Luxury tax,twee nummers geproduceerd door Justice League,de rest is op zijn tijd wel leuk(wanneer je gaat stappen natuurlijk)maar mijn probleem met commercieel Hip-hop is dat het mij snel gaat vervelen.Ik heb nooit gedacht dat ik me aan de onderwerpen zou vervelen,hier wordt het echt te erg,het gaat mij gewoon irriteren.Ik geef het een 2,0

Videoclip van Speedin' toegevoegd

avatar van ramesh
zeker geen slechte album van deze rapper.

avatar van The SS
Speedin remix is echt vet. Alleen staat het niet op dit album. Er doen kapot veel artiesten mee. deze doen mee: Plies, Birdman, busta rhymes, webbie, gorrilla zoe, fat joe, triple c, flo rida, brisco en lil wayne. kapot vet.

Relax
Als ik de artiesten zo zie ga ik er wel kapot van ja.

avatar van The SS
aan jou top 10 te zien houd jij volgens mij niet van commerciele hip-hop zonder inhoud. ik vind dat juist hard dus wat ik goede muziek vind, vind jij volgens mij k*tmuziek

avatar van Yzzné
Rick ross vind ik vaak leuk als gastartiest, maar ik dacht laat ik eens zijn hele album checke...

Album begint al met een nummer dat ik k*t vind klinken & Mannie Fresh is helemaal niet om aan te horen Nummers als the boss & speedin vind ik gewoon lekkere bangers die hy wel vaker maakt. We shinin' vind ik ook nog wel om aan te horen even als MayBack Music en Luxury Tax de rest vind ik slecht en kan me niet meer boeie hoewel hy met I'm Only Human wel leuk afsluit.

Hou het voortaan op Rick Ross als gastartiets Matige 3*

Yzzné schreef:
Mannie Fresh is helemaal niet om aan te horen

Nou ik vond hem rond 2000 - 2005 harde beats maken. Nu is het wel minder ja maar tijdens zijn Cashmoney periode was ie gewoon top, bijv op de Mack 10 albums.

Mezelf schreef:

Dat kan zeker kloppen, maar ik heb het meer over hoe hy rapt op het refrein van All I have in this world.

Mezelf
Ja, ik ben het 100% met je eens dat ie beter zijn mond kan houden.

avatar van thomzi50
Paar harde beats, enkele aardige gastrappers, maar helaas is en blijft Rick Ross een talentloze zoutzak met belabberde teksten.

avatar van Yzzné
2.5 meer dan genoeg voor dit album, hoewel ik de bangers ( Speedin' & The Boss ) nog wel leuk vind

avatar van PaulieWalnuts
jeetje, $-tekens.... ORIGINEEL!

avatar van MJ_DA_MAN
Zal misschien raar klinken, maar ik had hier toch meer van verwacht. Niet vanwege Ross (natuurlijk), maar omdat ik dit soort beats toch altijd wel kan waarderen. Onder andere The Runners, DJ Toomp en J.U.S.T.I.C.E. League vind ik toch vaak wel leuke beats hebben. Maar helaas is het veel ''net niet'' op deze plaat. Ik vond niets slecht, maar alleen de The Boss en Luxury Tax zijn blijven hangen (een paar nummertjes ook nog maar wel in mindere mate). En gezien Ricky er zelf natuurlijk weinig van kan verveelt dit album snel. Misschien groeit ie nog wat in de toekomst.

Word_Play schreef:
Ach, dit gemiddelde was te verwachten op MuMe. Zegt verder nog niets over de daadwerkelijke kwaliteit van het album.
Aansteller .

avatar van MJ_DA_MAN
Primeur trouwens: op Luxury Tax irriteert Weezy me voor het eerst níet (als gastrapper in ieder geval)!

Spam + reacties verwijderd.

Dj2Jelle
Leuk albumpje als achtergrondmuziek, relaxte beats, maar je moet niet te aandachtig naar de teksten gaan luisteren.