FlyLo schreef:
Die extra nummers zijn zó slecht. Bah. Voor de rest is het wel een redelijk sterk album (met deze lengte eigenlijk EP)
Niet akkoord, voor mij loopt het genie dat je hoort in de eerste 10 tracks gewoon door tot het eind van het album. Milkman is trouwens het grappigste nummer dat ik ooit beluisterd heb, het is een hilarisch stukje muziek waarin 's mans heerlijk absurde gevoel voor humor tevoorschijn komt. Zelfs muzikale humor: wanneer de beats enthousiast komen aanrollen op de zacht en onschuldig gezongen lyrics "I would like some milk from the milk man's wife's tits" moet ik altijd glimlachen

De overige nummers zijn kort maar prachtig.
Inkey$ bulkt vooruit met donkere klanken die over mekaar lijken te struikelen. 18 snare is in het begin erg dansbaar en komt dan wat tot rust met zachte ambient-klanken (ik weet niet hoe ik ze anders moet noemen

) en grappige beats. Genialiteit is er ook te horen op Beetles, waar de compositie bij het begin van elke maat lijkt te aarzelen, alsof ze steeds met veel emotie in de wereld geworpen worden. Redruth geeft ten slotte nog een energiestoot en eindigt met nog eens heerlijk absurde lyrics.