Zigstar schreef:
Na al die positieve reacties dit ook maar eens beluisterd, en hoe teleurgesteld was ik.. Een totaal puberaal en oninteressant openings - tja - gejengel (je kan dat moeilijk een nummer noemen), vormt de inleiding van dat tweede "nummer", dat veel te traag op gang komt en zero spanning brengt de eerste acht minuten. Dan toch plotseling die twist, ik raak zowaar geboeid! Daarop volgt het derde nummer dat ook wel wat voorstelt. Maar inderdaad, lang mag het niet duren, deel vier is negen minuten krassen en tsjirpen, to-taal oninteressant, waarna het 5e deel toch nog een kleine troost biedt.
Waarom deze score zo hoog ligt is me een raadsel. Het mag wel duidelijk zijn dat dit zelfs amper muziek is, dat kan je moeilijk ontkennen; of toch amper gecompliceerde muziek. Geef drie kleuters een gitaar, basgitaar en drumstel en ze zullen ongeveer hetzelfde geluid produceren. Natuurlijk kunnen de leden van Boris wat, dat bewijzen ze dan wel na een twintigtal minuten wachten, dus je kan enkel besluiten dat die eerste twintig minuten pure moeilijkdoenerij waren. En mij verwijten dat ik dit 'niet zou snappen' is klinkklare onzin, want wat valt er te snappen? Gejengel, en een of andere japanner - die ik toch al niet versta!!! - zingt dan vijf zinnetjes, waarna nog meer gejengel komt. Hoe de fuck raak je betrokken hierbij? Hoe de fuck kan dit je dan raken?
Ok als je houdt van gejengel. Als je echter van muziek houdt... Geef mij maar iets meer gecompliceerde noiserock dan deze grap.
Je bent 19 en je gebruikt de term puberaal in negatieve zin terwijl je puberale taal gebruikt en aan je avatar te zien South Park liefhebber bent? Wat word het volgende...
Vooral dit: '' En mij verwijten dat ik dit 'niet zou snappen' is klinkklare onzin, want wat valt er te snappen? Gejengel, en een of andere japanner - die ik toch al niet versta!!! - zingt dan vijf zinnetjes, waarna nog meer gejengel komt. Hoe de fuck raak je betrokken hierbij? Hoe de fuck kan dit je dan raken?'' . Je spreekt jezelf gewoon tegen, het is duidelijk dat je het niet snapt. Dit is geen 'leuk muziekje' dit is sfeermuziek. Als je kwaliteitsmuziek volgens het boekje wil kan je beter naar klassieke muziek gaan luisteren.