Ice Cube - Raw Footage (2008)

Label: Lench Mob

1. What Is a Pyroclastic Flow? (0:54)
  2. I Got My Locs On (3:43)

met Young Jeezy

3. It Takes a Nation (3:26)
  4. Gangsta Rap Made Me Do It (4:41)
  5. Hood Mentality (5:11)

9. Do Ya Thang (4:04)
  10. Thank God (5:28)
  11. Here He Come (4:32)

met Doughboy

12. Get Money, Spend Money, No Money (4:07)
  13. Get Used to It (4:25)

met WC en The Game

14. Tomorrow (3:40)
  15. Stand Tall (3:46)
  16. Take Me Away (4:03)

met Butch Cassidy

17. Believe It Or Not * (3:11)
  18. Don't Make Me Hurt Ya Feelings * (2:45)
  19. Crack Baby * (2:59)
avatar van No Surrender
Eindelijk wat Westcoast shit

avatar van Game
Snippets (stuurde No Surrender naar me )

Klinkt allemaal op het eerste gezicht erg goed. Dit word zeker beter dan Laugh Now, Cry Later. Zeker productioneel ook.

Mooie maand voor West Coast muziek!

avatar van Game
Ik heb trouwens geen flauw idee wie Dough Boy en Musiq Soulchild zijn...Maar die nummers klinken wel goed.

Get Used To It klinkt ook goed. Nieuwe Westcoast Connection? Wie weet...The Game komt wel megahard op dat nummer, hij steelt de show.

avatar van 'State Of Mind'
Deze mag van mij ook wel eens lekken

avatar van TheLegacy
Ben benieuwd of ie 19 Augustus ook daadwerkelijk in de winkels ligt, want dat was niet het geval bij Laugh Now Cry Later. Hoe dan ook hier wil ik een exemplaar van hebben. Aan de Snippets te horen echt een toppertje!

Ik kijk hier echt naar uit en het lijkt een goed album te worden maar Do Ya Thang vind ik maar half en half en Get Used to it kon zo veel beter geweest zijn , wat een slechte beat en zwak refrein

avatar van Reijersen
Game schreef:

Musiq Soulchild is een uitstekende nu-soulzanger die zich karakteriseerd met een zeer laidback stijl. Toch alweer 4 albums op zijn naam staan.

Over dit album, natuurlijk leuk dat Musiq Soulchild meedoet. Verder moet ik nog even zien wat Ice Cube hier gaat brengen.

Reijersen schreef:

Oke, dan past hij daar wel goed op. De beat van dat nummer is heel ''soul'', leuke pianomelodie etc.

Hopelijk is Dough Boy niet zo'n irritante rapper die t weer verpest

Ik ben wel verbaasd/teleurgesteld dat deze nog niet is gelekt...

avatar van 'State Of Mind'
Ik ook en niet alleen bij dit album...

avatar van Jorge-E
Raw Footage, eindelijk is hij toegevoegd. Dit is het album waar ik het meest naar uitkijk.

'State Of Mind' schreef:
Ik ook en niet alleen bij dit album...

Goh ik denk al welk andere album je bedoelt

Ik ga deze toch wel kopen, alleen ik wil hem te graag horen. Ik luister al heel de week die verdomde snippets!

avatar van 'State Of Mind'
hahaha lastig he dat wachten

avatar van 'State Of Mind'
''Hood Mentality'' is echt een goed concept aan de snippet te horen heel origineel inelkaar gezet

Het wachten is over

Luister het hele album hier:

Er zal vast wel iemand zijn die dit gaat rippen. Hij zal wel snel op het internet te vinden zijn.

Edit: Het is de clean versie, maar goed de dirty zal hopelijk spoedig volgen.

Serieus ''Game'' bedankt man

avatar van Game
Ben nu aan het luisteren alleen tja het is clean en bij Ice Cube zijn het toch vaak de (vele) scheldwoorden die het 'm doen. K ga toch wachten op de dirty versie voor ik m goed ga beluisteren

avatar van 'State Of Mind'
''Thank God'' Ice Cube is back!

avatar van Jorge-E
Bedankt voor de link Game

avatar van No Surrender
Heb het album helemaal beluisterd. Zitten paar erg lekkere nummers tussen, vind de beats af en toe wat simpel. En nummers als Hood Mentality, Get You Locs On en Here He Come vind ik niet heel goed.

avatar van Game
De dirty version is nu uitgelekt. Binnenkort zal ik mijn mening over dit album geven...

avatar van 'State Of Mind'
Heb net ook een link ontvangen van de Dirty leak, nog maar afwachten of 't daadwerkelijk de echte is.

avatar van Game
Wat me trouwens opvalt is dat deze cover heel veel lijkt op die van David Banner's album die pas geleden uitkwam:

avatar van 'State Of Mind'
haha idd vind die van ICE CUBE wel vetter.

Relax
#2 is wel ongelovelijk verrot...

8x hetzelfde zeggen.. kut Young Jeezy.

'State Of Mind' schreef:
haha idd vind die van ICE CUBE wel vetter.

Ja he, die van Cube is veel rauwer

Track met Young Jeezy vind ik wel aardig, beetje agressieve Ice Cube en die beat bangt wel. Er zijn wel veel betere tracks.

Relax schreef:
#2 is wel ongelovelijk verrot...

8x hetzelfde zeggen.. kut Young Jeezy.

Jah inderdaad, is gelijk ook weer de meest commerciele track van 't album.

avatar van uaintlikeme
Oeh, album klinkt op het eerste gehoor toch wel weer erg lekker. Morgen nog maar eens beluisteren, maar de eerste indruk is in ieder geval positief.

Relax
Ik vind er eerlijk gezegt geen reet aan..
Enige goede nummers zijn Gangsta Rap Made Me Do It en Stand Tall...

avatar van 'State Of Mind'
Over het algemeen goed album.
tracks die ik wat minder vind zijn;
- I Got My Locks On
- It Takes A Nation
- Do Ya Thing
- Get Used To It

Stem zal wel tussen de 3.5/4.0 gaan liggen.

Chriss
Heeft iemand een link voor mij, waar ik het kan downloaden?