Emilíana Torrini - Me and Armini (2008)

IJsland
Label: Rough Trade

1. Fireheads (3:44)
  2. Me and Armini (4:18)
  3. Birds (6:23)
  4. Heard It All Before (4:14)
  5. Ha Ha (3:16)
  6. Big Jumps (3:02)
  7. Jungle Drum (2:13)
  8. Hold Heart (2:04)
  9. Gun (5:46)
  10. Beggars Prayer (2:56)
  11. Dead Duck (5:36)
  12. Bleeder (4:51)
  13. The Wolf Song * (4:29)
  14. Me and Armini [Manasseh Mix] * (5:10)
  15. Me and Armini [Mr. Dan's "Magic Typewriter" Remix] * (3:27)
  16. Me and Armini [Simone Lombardi Remix] * (3:42)
  17. Beggar's Prayer [KRCW Session] * (3:21)
avatar van rolandobabel
Kos schreef:
Het is bij Emiliana altijd een beetje niks-aan-de-hand muziek maar wel hele fijne relaxte muziek.

Het is hier wat intenser en 'harder' dan normaal maar toch precies muziek die bij haar stem past.

niks aan de hand? Bij Emiliana Torrini is er juist wel veel aan de hand;
verloren liefde, gebroken harten, diepe emoties. Echt muziek voor het hart...........als je er tenminste eentje hebt ; )

Het hele album bouwt richting beggar's prayer. Pas na al die nummers te horen, ben je klaar voor dit nummer, het beste nummer naar mijn insziens. Alhoewel de vorige CD ook erg goed was........

In september in Tivoli!

avatar van otherfool
Lieve meisjes muziek als in Big Jumps of Jungle Drum kan ik erg goed verdragen, maar het is toch het verstilde Birds dat de oortjes *echt* doet spitsen. Deze cd is haast té afwisselend voor z'n eigen goed, als ik bovenstaande allemaal lees gaan de voorgangers me (nog) beter bevallen.

lowieke schreef:
Ik vind dit leuk! Ik kan absoluut niet uitleggen waarom, maar ik vind dit echt een toffe plaat!

Dit is echt leuk, echt tof. Als je dit album blijft draaien, groeit het en groeit het en groeit het.... skyhigh!! Wat een juweel van een album is dit.

Prachtige muziek, afwisselend mooie en leuke composities met een heerlijke bas, een lekkere drum en vooral de schitterende stem van Emiliana Torrini. De zangeres met ook nog eens de mooiste naam van allemaal.

Ha, ha, ha, ha: hear me laughing ha...