Boeijen Hofstede Vrienten - Aardige Jongens (2008)

Label: Universal

1. Aardige Jongens (4:39)
  2. Glazen Hart (5:04)
  3. Geluk (4:35)
  4. Vrouw voor het Raam (4:19)
  5. Bleekwater (3:39)
  6. Walvis (4:23)
  7. Zonder Mij (5:08)
  8. Ik Dwaal, U Wacht (3:04)
  9. De Loods (3:49)
  10. Ronda (5:14)
  11. De Bruid (3:45)
  12. Wachten op een Vriend (3:12)
deric raven schreef:
Is Wachten op een Vriend een Stones cover?

Ja volgens mij doet Keith Richards himself de gitaarpartijen op deze uitvoering.

Ik dacht dat ze op hem aan het wachten waren.

avatar van lennon
Eindelijk worden mijn gebeden verhoord, een vinyl release met RSD van dit jaar. Dat werd tijd zeg,

avatar van Kramer
Sodeknetter, dit is er ook een die je moet luisteren met je ogen dicht.

Topplaat natuurlijk, en gaaf dat deze er eindelijk is op vinyl.
Jamner alleen dat de originele cd inlay met teksten en jeugdfoto's van de heren ontbreekt....

avatar van BlauweVla
Pjottr schreef:
Topplaat natuur, en gaat dat deze er eindelijk is op vinyl.

Ja die inlay vormgeving was ook iets beter geslaagd als de hoes.

Pjottr schreef:
Topplaat natuurlijk, en gaaf dat deze er eindelijk is op vinyl.

Ja dat is een gemiste kans. Gelijk mijn cd erbij gepakt en dan is dit wel karig. Maar ik ben hoe dan ook blij met deze release op vinyl en ik geniet weer enorm van dit album.

avatar van Funky Bookie
3 Nederpopiconen die samen een heel fijn plaatje maken. Mooie ingetogen nummers die alle 3 de heren overduidelijk goed liggen. Teksten zijn ook prima,

avatar van lennon
Eindelijk op LP.

Geen idee in welke hoeveelheden deze zijn geperst, maar het werd wel eens tijd dat deze op LP verscheen.
Voor mij het beste album van 2008, en nog steeds luister ik met veel plezier naar dit album.

Jammer dat dit nooit een vervolg kreeg, Ik vond dit project een stuk spannender dan de Vreemde Kostgangers. Het was ook echt een heel leuke tour die deze mannen deden destijds.

Overigens eens dat het wat karig is afgehandeld met het artwork bij deze LP uitgave, daar hadden ze toch inderdaad wel een extra inlegvel bij kunnen doen oid. Nu oogt het een beetje als een bootleg

lennon schreef:
Het was ook echt een heel leuke tour die deze mannen deden destijds.

Helemaal mee eens.