T.I. - Paper Trail (2008)

Label: Grand Hustle

1. 56 Bars (Intro) (3:02)
  2. I'm Illy (4:06)
  3. Ready for Whatever (5:12)
  4. On Top of the World (5:00)

met Ludacris en B.o.B

5. Live Your Life (5:38)

met Rihanna

6. Whatever You Like (4:09)
  7. No Matter What (5:15)
  8. My Life Your Entertainment (4:56)

met Usher

9. Porn Star (3:31)
  10. Swing Ya Rag (3:18)

met Swizz Beatz

11. What Up, What's Haapnin' (5:01)
  12. Every Chance I Get (4:49)
  13. Swagga Like Us (5:27)

met Jay-Z, Kanye West en Lil' Wayne

14. Slide Show (3:42)

met John Legend

15. You Ain't Missin' Nothing (5:10)
  16. Dead and Gone (7:31)

met Justin Timberlake

'State Of Mind' schreef:

Ja ofniet! Nu alleen maar van bullshit muziek, 't enigste van
hip-hop? met een vraagteken dat je af en toe voorbij ziet vliegen op TV is de jeugd van tegenwoordig ofzo

In Amerika is het sowieso erger. Daar domineren rappers zoals Rick Ross, Plies, Soulja Boy etc etc de charts en de tv. T.I. is wel een goede rapper alleen moet hij met die harde nummers komen.

avatar van realmadrid23
'State Of Mind' schreef:

Nee want hij heeft "What Up, What's Happenin'" ook geproduceerd en dat vind ik naast ''No Matter What'' ook de beste track van de gelekte tracks.

"What Up, What's Happenin'" is van Drumma boy.

Excuse me Heb verkeerd gekeken is inderdaad van Drumma Boy

avatar van Woltertjes
realmadrid23 schreef:

Wat is dat voor rare reactie realmadrid123?
Het komt vaak voor dat een producer maar één nummer produceerd voor een artiest. Soms zijn het er meer.

avatar van realmadrid23
Woltertjes schreef:

Wat is dat voor rare reactie realmadrid123?

ik begreep het verkeerd, dacht dat je alleen dit nummer goed vondt vanwege Danja .

JuRR schreef:
Waarom staat "King on set" hier niet op?? Tot nu toe wel een van de betere nummer van TI

Was volgens mij alleen een mixtape nummer.

j.b.b.l schreef:
Pfff, Whatever You Like is gewoon Lollipop PT 2.

Het is van dezelfde producer , gelukkig dat die autotuner er deze keer niet bij zit zeg... De stem van TI is zowieso al apart genoeg.

Die van lil wayne ook

Die van lil wayne ook

Klopt

Alleen bij TI heb je echt zo'n plattelands accentje, best grappig maar heel soms ook vervelend zoals op Pac's Life.

avatar van The SS
j.b.b.l schreef:
Pfff, Whatever You Like is gewoon Lollipop PT 2.

alleen vind ik whatever you like wel een heel stuk beter.

avatar van Game
Langzaam begin ik toch uit te kijken naar dit album. TI is geen fantastische rapper, maar heeft toch iets speciaals. Misschien kun je het de "X" factor noemen ofzo.

Ik denk dat dit album sowieso wat serieuser is ivm die arrestatie afgelopen jaar. Als ik het goed heb zijn alle nummers in zijn huis opgenomen? Maar ja, het is dus serieuser verwacht ik. "No Mather What" is een geweldig mooi nummer waar hij zijn volwassenheid toont. Jammer dat "A Better Day" er niet op staat, dat was ook een mooie track. "Whatever You Like" vind ik wel een lekker rustig nummertje, "Swing Ya Rag" is Swizz Beatz op z'n best. "What Up (What's Haapnin')" heeft weer zo'n typische (goede) TI beat. En dan heb je nog "Live Your Life"...Op de intro afgezien is dat ook een hele aardige track, vooral de 2e verse is echt heel goed. Rihanna op het refrein werkt heel catchy.

Op 9 september wordt er een nieuwe track gereleased: "Ready For Whatever".

avatar van musicman13
ik heb dat nummer met rihanna gehoord! ze sampele numa numa nee!!

musicman13 schreef:
ik heb dat nummer met rihanna gehoord! ze sampele numa numa nee!!

Echt waar ?!

avatar van j.b.b.l
Vind dat nummer echt vervelend.Ik vond Rihanna zoiezo niet zo goed bezig zijn de laatste tijden maar dit hier.En vooral van T.I valt dit vies tegen.Hij is niet echt een rapper waar ik vaak naar luister maar meestal maakt hij wel lekkere nummers.

tuktak
ongelooflijk. o-zone samplen als rapper is echt het toppunt van niet cool. het bezorgd me iig een enorme lachbui. helaas moet ik van de rest van het album huilen (wat ik gehoord heb tot nu toe dan).

avatar van Game
Het is wel een verslavende track moet ik zeggen. Het is leuk en creatief dat er een keertje niet wordt gesampled uit de bekende genres.

avatar van De_Repper
ik verwacht een typisch clubalbum hier ook een van de redenen waarom ik deze zeker wat playtime zal geven

de tracks die ik tot nu van dit album gehoord heb zijn

Whatever You Like: lijkt wel op lollipop maar dit nummer is beter
waarom moet bijna elk hip-hop nummer tegenwoordig een sample bevatten deze sample is van rocky theme

Swagger Like Us: gruwelijke track alleen jammer dat wayne erop staat al blijft zijn inbreng gelukkig beperkt

Livin Your Life: lekker nummer alleen die intro is niet best en waarom is Rihanna haar stem helemaal verdraaid

My Life Your Entertainment: een albumvuller, springt er niet echt uit

Swing Ya Rag: eerst vond ik het een rotnummer na een paar x geluisterd te hebben verandere dit en begon ik dit tog echt een goed nummer te vinden

Whats Up Whats Haapnin: track die me niet erg kan boeien ( hij haalt op deze track weer eens uit naar Shawty lo)

A Better Day: staat niet op deze playlist maar ik hoop echt dat het op het album komt hij flowt lekker en een goede productie van Scott Storch vooral de laatste 30 seconden als het liedje uitloopt

No Matter What: goed nummer en goede productie van Danja

Let My Beat Pound: heel slecht nummer met hele tijd een robotstem als 2de stem dat klinkt naar mijn mening voor geen meter

verder hoop ik nog op een productie van DJ Toomp een track zoals What You Know zou zeer welkom zijn

avatar van 'State Of Mind'
Veel mensen diggen die track ''Swagger Like Us'' zwaar erg, maar ik vind er dus helemaal niets aan

Ik verwacht veel van dit album.
Hij ligt trouwens bij Plato al 26 september in de zaak.
Terwijl de release date op 30 staat

avatar van JuRR
snap niet waarom "kings on set" er niet op staat

avatar van 'State Of Mind'
Er is ook nog helemaal geen tracklist bevestigd, dus misschien komt ie er wel op.

Snap dus ook niet waarom hier al een tracklist staat.

avatar van MJ_DA_MAN
Inderdaad, en nu ga ik lekker weer erover zeiken dat ie nog niet op de site hoort.

avatar van 'State Of Mind'
Ik weet niet hoe het met de betrouwbaarheid van die site zit. Maargoed ken die site ook niet.

avatar van jelmer19
Weet iemand trouwens wie of wat B.O.B. is in het 4e nummer?

D0dg3r
Standaard dirty southartiest voor zover ik weet. Zit wel op meer dirty southalbums.

jelmer19 schreef:
Weet iemand trouwens wie of wat B.O.B. is in het 4e nummer?

Dit is B.o.B.

avatar van Ilyasse15
"Swagger like us" is ieder geval het meest verschrikkelijke nummer dat ik de afgelopen 3 maanden heb gehoord.

avatar van 'State Of Mind'
Bij mij ''één van de slechtste'' maar ''Love Lockdown'' is toch echt wel het dieptepunt hoor.

avatar van Brucas
Whatever You Like is een supernummer!