T.I. - Paper Trail (2008)

Label: Grand Hustle

1. 56 Bars (Intro) (3:02)
  2. I'm Illy (4:06)
  3. Ready for Whatever (5:12)
  4. On Top of the World (5:00)

met Ludacris en B.o.B

5. Live Your Life (5:38)

met Rihanna

6. Whatever You Like (4:09)
  7. No Matter What (5:15)
  8. My Life Your Entertainment (4:56)

met Usher

9. Porn Star (3:31)
  10. Swing Ya Rag (3:18)

met Swizz Beatz

11. What Up, What's Haapnin' (5:01)
  12. Every Chance I Get (4:49)
  13. Swagga Like Us (5:27)

met Jay-Z, Kanye West en Lil' Wayne

14. Slide Show (3:42)

met John Legend

15. You Ain't Missin' Nothing (5:10)
  16. Dead and Gone (7:31)

met Justin Timberlake

avatar van j.b.b.l
Brucas schreef:
Whatever You Like is een supernummer!
Het probleem bij mij is dat ik bij zulke nummers alleen het refrein leuk vind en na 3 luisterbeurten vind ik dat niet eens meer leuk,een korte houdbaarheidsdatum bij mij.

avatar van No Surrender
Grappig dat Firat7 hem al in zijn top 10 als nummer 1 heeft.

No Surrender schreef:
Grappig dat Firat7 hem al in zijn top 10 als nummer 1 heeft.

Ik heb al genoeg gehad aan zijn nummers die al gelekt zijn

avatar van The SS
maar dat mag toch niet? je mag toch alleen stemmen enzo als je het hele album hebt gehoord?

avatar van Jorge-E
The SS schreef:
Hij heeft nog niet gestemd...

avatar van realmadrid23
wel jammer dat 3kwart al uitgelekt is. voordat je het album eindelijk in je bezit hebt, zijn de meeste nummers al uitgemolken :S

avatar van thomzi50
Dan is vrijwel elk album al uitgemolken voordat het verschijnt

avatar van Game
Heel raar, er is 'gelekt' materiaal op het internet te vinden. Alleen zijn het niet de tracks volgens deze tracklist. Alleen "My Life, Your Entertainment" staat erbij. Voor de rest zijn het vrij nieuwe nummers denk ik.

Zullen wel leftovers zijn dan?

avatar van 'State Of Mind'
''A Better Day'' moet er gewoon op!

thomzi50 schreef:
Dan is vrijwel elk album al uitgemolken voordat het verschijnt

nee niet "vrijwel elk album " ,meestal wordt de tracklist veranderd . maar dat is het in dit geval niet.

Game schreef:

Zullen wel leftovers zijn dan?

Whatever you like

what's up what's happenin
Swagga like us
Live your life

deze tracks zijn allemaal al gelekt en komen op de album te staan ??:S

Vreemd ja. Ik denk ook niet dat dit de definitieve tracklist wordt. Er is teveel gelekt daarvoor. En als het wel zo is dan is er ergens iets fout gegaan ofzo.

avatar van 'State Of Mind'
Over 'n week zullen we wel weten hoe 't zit.

SvV_Ying
Kijk erg uit naar dit album. Tot nu toe vind ik alles wel vet klinken wat ik gehoord heb. Swagga Like Us is echt te gruwelijk, ben benieuwd over 2 weken!

Nummers die ik heb gehoord klinken heel dope.
Maar ik vraag me af wat doet Usher,Rihanna,justin timberlake op ze album deze man wordt steeds meer de poppetje van de media.
Life your Life met Rihanna klinkt wel goed maar vindt het niet bij ze stijl pakken als rapper wat de meeste rappers ook doen.
Voorlopig zijn No Matter What en Swagga Like Us te dope voor woorden.
Ik zal deze album zeker in huis halen.

avatar van The SS
album is gelekt

The SS schreef:
album is gelekt

Klopt net 1 uur geleden is het gelekt.
Ik verwacht er veel van

avatar van MJ_DA_MAN
realmadrid23 schreef:

Real_Music schreef:
Ik zal deze album zeker in huis halen.
Hoog niveau, hoor .

Ken overigens nog geen volledig album van T.I., maar ik heb begrepen dat de man dezelfde soort beats heeft als Jeezy en Rick Ross en die kan ik op zijn tijd wel waarderen (vooral die van Jeezy).

avatar van 'State Of Mind'
Dan zou ik beginnen met T.I. - King te beluisteren, daar zijn te producties echt te vet!

edit;
Hij is mooi op tijd gelekt Goed nieuws om te horen als je tot 5 uur op school hebt gezeten

Hoog niveau, hoor .

Voor mij maakt het niet zoveel uit dat de beats hetzelfde zijn als zijn flow maar goed bij het nummer past.
T.I.-King is wel zijn beste album die hij heeft gemaakt zelf denk ik niet dat hij die niveau ooit zal gaan halen.
Aangezien hij liever met Rihanna,Justin Timberlake en usher een plaat maakt zal deze album het niveau niet halen van King.
Maar dat neemt niet weg dat er zeker paar nummers eruit springen die gewoon goed zijn.

avatar van 'State Of Mind'
Eerste luisterbeurt erop zitten. En jammer genoeg komt het weer niet in de buurt van ''King'' maar het is wel een verbetering ten opzichte van ''T.I. vs T.I.P.''.

''Ready For Whatever'' is op het moment m'n favoriet van de tracks die ik nog niet van te voren heb gehoord.

als het album beetje goed is ga ik hem ckr kopen

MJ_DA_MAN schreef:

En het leuke is dat TI betere teksten heeft dan die twee bij elkaar.

Ik ga 'm dit weekend wel even beluisteren, ik verwacht er best veel. De singles en het eerder gelekte materiaal was erg goed.

D0dg3r

Hoog niveau, hoor .

Hmm, King vond ik erg geslaagd. T.I. vs. T.I.P. daarentegen was weer een compleet drama. Ik ga dit album beluisteren met gemixte (meer negatief dan positief) gevoelens. De tracks die ik al eerder gehoord heb, zijn ook niet veel soeps.

avatar van Yzzné
Mijn versie heeft 16 nummers.. klopt de tracklist wel?

avatar van Boy
Boy
Heb hem net beluisterd, geef even een korte review, laat me maar weten of jullie je erin kunnen vinden.

Album trapt lekker af, ondanks een weer voor zijn doen ondermaatse Storch beat op I'm Illy. Ready For Whatever is gelijk een van mijn favorieten, track heeft een vrij duistere ondertoon. On Top Of The World ligt heerlijk in het gehoor, en ik moet ook zeggen dat Live Your Life mij steeds meer bevalt, ondanks die sample. Whatever U Like vind ik dan weer een voorbeeld van hoe de hiphop van vandaag de dag ervoor staat. Na het nummer mett Usher krijgt het album een soort LAX Structuur, het middengedeelte is ronduit slecht. Waarom Porn Star en waarom Swizz Beats? Het album sluit waardig af, hoewel ik ook Dead & Gone een vrij matige Timbaland beat vind. Ben ik eigenlijk de enige die de sample en de autotune van Kanye in Swagger Like Us verschrikkelijk irritant vind? Iets beter dan T.I. vs T.I.P., niet beter dan King, redelijk album. Vooralsnog 3.0

avatar van 'State Of Mind'
Swagga Like Us zuigt gewoon zwaar hard! Samen met Love Lockdown een van de slechtste hip-hop tracks van de afgelopen maanden.

SvV_Ying
Swagga like us slecht?:S Beste nummer wat ik tot nu toe heb gehoord dit jaar vind ik

SvV_Ying
Hele album net geluisterd, ga hem zeker kopen. alhoewel ik er eerlijk gezegd iets meer van had verwacht. Was de tracklist vorige week niet nog 16 nummers?

Als deze tracklist de echte is dan kom ik uit op 3,5*. Swagga Like Us, Whatever You Like, Swing Ya Rag, My Life Your Entertainment en Live Your Life vind ik allemaal goed. de rest gemiddeld.

Als de echte CD toch 16 nummers heeft dan zou het nog een halfje omhoog of omlaag kunnen uitvallen.

Vooralsnog 3,5*

avatar van 'State Of Mind'
Beter neemt T.I. voor zijn volgende album gewoon ruim 2 jaar de tijd, zodat hij eind 2010 met een album kan komen dat gelijkwaardig is aan ''King''.