Pussycat Dolls - Doll Domination (2008)

Label: Interscope

1. When I Grow Up (4:05)
  2. Bottle Pop (3:30)

met Snoop Dogg

3. Whatcha Think About That (3:48)

met Missy Elliott

4. I Hate This Part (3:39)
  5. Takin' Over The World (3:35)
  6. Out Of This Club (4:08)

met R. Kelly en Polow da Don

7. Who's Gonna Love You (4:00)
  8. Happily Never After (4:48)
  9. Magic (3:41)
  10. Halo (5:24)
  11. In Person (3:35)
  12. Elevator (3:41)
  13. Hush Hush (3:48)
  14. Love The Way You Love Me (3:21)
  15. Whatchamacallit (4:19)
  16. I'm Done (3:18)
  17. Jessica Sutta - If I Was a Man * (3:31)
  18. Melody Thornton - Space * (3:08)
  19. Kimberly Wyatt - Don't Wanna Fall in Love * (3:21)
  20. Ashley Roberts - Played * (3:20)
  21. Nicole Scherzinger - Until U Love U * (3:38)
  22. Baby Love * (3:58)
  23. Perhaps, Perhaps, Perhaps * (2:14)
avatar van NewYorkCityLight
Ik ben te lui om alle nummers te luisteren. Zo weinige trekken ze me. Ik verwacht dan ook een lage score wanneer ik ze eindelijk allemaal heb beluisterd.

avatar van wolf
Dit album heeft zowat de lelijkste cover allertijden. Laat ons hopen dat ze in tegenstelling tot het vorige album niet elk nummer als single uitbrengen. Er is al genoeg rommel op de radio.

avatar van musicman13
vermakelijk album!

Ik heb alle nummers gehoort en vind dat er echt veel hele goeie nummers opstaan! Deze cd zal ik vaak gaan luisteren!

avatar van Nickstbo
Ben benieuwd,

Heb nog maar enkele nummers gehoord.
Buiten de 2 singles ken ik nog enkel "If I Was A Man" (Jessica S.)

Heb net de tijden van de nummers behalve die voor Baby Love ook maar toegevoegd, aangezien de officiële versie van het album nu al gelekt is... (danku Spanje)
Ik ben 'm nu toch ook maar aan het luisteren, en tot nu toe zijn favorieten toch wel 'Hush Hush' en 'I Hate This Part', vooral 'Hush Hush' vind ik een heel mooi nummer, 'I Hate This Part' is niet zó mooi, maar toch ook wel erg goed... En een heel relaxed nummer vind ik nummer 3, 'Bottle Pop'...
Van de solosongs is de móóiste toch wel die van Nicole, als je naar de teksten luistert, tja, er zit echt een boodschap in zeg maar... Vind ik wel een supermooi nummer!
Ik vind alleen de opvolger voor 'Bottle Pop' niet zo goed, 'Whatcha Think About That'... Het nummer is wel goed, maar ik vind het gewoon geen goeie opvolger voor 'Bottle Pop' zeg maar...
Hele mening + update van de tijden enzo volgt morgen of vrijdag, als het album in Nederland uit is...

DesireableMusic
Ik heb het album gedownload het is echt goed (Halo vindt ik goed)
Maar als het album uit is koop ik hem

Ik heb de album even snel gedownload en ook beluisterd voor de helft en het klinkt toch wel weer heel aardig.
De 1e album moest ik meer tijd geven en dat zal bij deze album ook wel zijn.
Ga het zeker wel kopen hun hebben wel waar ik toch naar luisterd.
En het zijn natuurlijk ook mooie dames.

tuktak
het eerste album was nog best aardig door een aantal leuke (gecoverde, dat dan weer wel...) nummertjes. prima album binnen de popmarkt. dit album is bedoeld voor dezelfde markt, zal ook zeker aanslaan, maar is toch echt minder. een aantal timbalandproducties, die herkennen is niet zo heel lastig, wat gastartiesten, en hoppa klaar is kees.
dit album had net zo goed de laatste van britney spears kunnen zijn, klinkt bijna hetzelfde. dat de standaard timbaland producties op dit album nog het beste zijn zegt al veel. dat deze plaat het van de producties moet hebben zegt misschien nog wel meer. de pussycat dolls lijken in de loop der tijd niet echt heel veel aan hun zangkunsten te hebben gewerkt, dus meerwaarde hebben de klanken uit deze dametjes geenszins.

op de bonus cd doen de zangeressen allemaal nog even een solootje waar ik vooral erg melig van word, die stemmetjes...

al met al gewoon een gemiste kans, vorige album had een aantal aardige singles, daar hadden ze gewoon mee door kunnen gaan. nu verkoopt het ook wel, maar is de kwaliteit absoluut minder.

Oke, ik ging vandaag naar de Musicstore, en raad is: ze hadden 'm al! Ik 'm natuurlijk gelijk gekocht... (de deluxe edition) Ik kende 'm al wel een beetje, aangezien ie maandag al gelekt is omdat ie toen in Spanje uitkwam... Maar toen had ik alleen paar nummertjes apart gehoord, en nu had ik het hele album geluisterd...
Ik vind het een erg goed album, al moet ik wel zeggen dat de style veranderd is... Er zitten eigenlijk nog maar 2 nummers op, waar je echt op kunt dansen, op hun vorige album waren dat er véél meer... Nu hebben ze vooral wat meer ballads of rustigere nummers, en dat bevalt me eigenlijk wel!
Nicole heeft nog steeds wel de meeste zingpartijen op de CD, alhoewel Melody nu ook wat meer te zingen krijgt, téksten... Dus (bijna) niet meer van dat 'wohooo' gedoe enzo... Ik vind het eigenlijk ook niet zo erg dat Nicole de meeste zangpartijen heeft, zij heeft toch wel veruit de beste stem, en ze is niet voor niks de leadzangeres...
Wat betreft de solonummers, ik vind Jessica's nummer toch wel het meest catchy nummer van het hele album! Het mooiste nummer vind ik die van Nicole, vind ik heel erg mooi klinken met haar stem, en heeft ook teksten met een mooie betekenis... (en die je niet van haar zou verwachten, als je naar haar looks kijkt)
Met die van Melody kan ik het niet zo vinden, vind ik zo'n typisch Mariah Carey nummer, en laat ik daar nou net niet zo'n grote fan van zijn... En als je luistert naar de teksten, sommige stukken lijken sprekend op die uit 'When I Grow Up'... Ik kan er sowieso niet zo goed tegen als mensen constant met van die uithalen gaan zingen, ik bedoel, af en toe mag dat wel, maar niet als je gewoon een coupletje doet...
Die van Kimberly vind ik ook wel leuk, het is een beetje een oldstyle nummer, maar ik had al gehoord dat het een cover was dus dat zal daar dan wel aan liggen... Ik vind vooral het nummer heel goed, en de stem klinkt er verder ook wel lekker bij... Het is alleen niet een nummer met veel betekenis ofzo.
Die van Ashley vind ik vooral heel lief, ze heeft zo'n schattig stemmetje! Ashley is trouwens na Nicole ook wel m'n favoriet, dat je het even weet! Ik vind Ashleys nummer ook wel heel leuk, ik vind het best wel bij haar stem passen ook, zo'n typisch popnummertje, ik vind het heel leuk klinken!
En die van Nicole had ik al vertelt natuurlijk, dat nummer zou wel is m'n favoriet kunnen zijn op het hele album, maar daarvoor moet ik hem toch wel wat vaker luisteren... Die teksten hebben in ieder geval wel een hele mooie betekenis!
En dan nog de 2 bonusnummers... Ik vind de nieuwe versie (het is de J.R. Rotem remix ofzo geloof ik) van 'Baby Love' heel leuk, vind ik eigenlijk bijna beter dan het origineel... Volgens mij heeft ze die stemmen ook opnieuw ingezongen, want ze klinken heel anders! En Perhaps, Perhaps, Perhaps klinkt (zoals ik er wel meer hoor zeggen) een beetje als 'Sway', het heeft een beetje dezelfde stijl... Met die trompetten ook enzo. Vind ik ook wel een goed nummer, voornamelijk omdat Nicole dus alle zangpartijen zingt, en ik vind het einde leuk!

Marit schreef:

Hij is uitgesteld in spanje.

En hoe kan ie al in de music store liggen?

Jessica's solo nummer is op dit moment het nummer dat ik het meest beluister. Ze heeft een prachtige stem en de beat van het nummer is gewoon perfect.

Hij lag 18 september inderdaad al in de musicstore, ik was een paar weken daarvoor telkens al wezen vragen wanneer ie er zou zijn, en eerst zeiden ze dus dat het 16 september was, maar ja, toen werd ie nog een weekje uitgesteld... Dus toen ging ik weer vragen en toen zeiden ze dat ie er 19 september zou zijn, maar dat ze vaak al een dag of wat eerder bij de vracht zitten... Dus ik ging donderdagmiddag naar de musicstore en toen lag ie al in de winkel! Toen vroeg ik nog of dat wel mocht, en toen zei de man die daar dus werkte dat tenzij er een brief bij zit waar opstaat dat het niet mag, je hem al wel in de winkel mag leggen... Dus vandaar!
Ik begin het album steeds leuker te vinden, sommige nummers ('Elevator', 'Love The Way You Love Me' en 'Whatchamacallit) moest ik wel even wat vaker luisteren, maar vind ik nu ook toppie!
Ik vind vooral de ballads heel mooi, 'Hush Hush' vind ik een heel mooi nummer, en 'I'm Done' vind ik een mooi nummer om het album te beëindigen. 'In Person' vind ik echt een te gek nummer, wat een energie heeft dat nummer!
Van de solosongs zijn die van Nicole, Jessica en Ashley toch wel m'n favorieten, ik vind die van Melody niet zoveel aan, en die van Kimberly is ook niet echt interessant... (al klinkt het nummer wel lekker)

avatar van NewYorkCityLight
OK mooi, zit ook te twijfelen om 'm aan te schaffen. Voorlopig valt hij me nog tegen. De nummers zijn te rommelig. Wel goede nummers : I Hate This Part, Who's Gonna Love You (al klonk de andere versie leuker, die klonk strakker) Out Of This Club, Watch Think About That, Hush Hush en If I Was A Man.

KingJames88
Deze moet ik ook maar eens gaan luisteren. Tot nu toe ken ik alleen When I Grow Up van dit album. Is de rest meer van hetzelfde of is er veel variatie?

DesireableMusic
Whatcha Think About That, Whatchamacallit, Don't Wanna Fall In Love en Natuurlijk When I Grow Up vindt ik op moment de leukste

avatar van NewYorkCityLight
2e europese wordt trouwens I Hate This Part en niet Watcha Think About That.

In Person is veruit het slechste nummer van de CD. Echt een verschrikkelijk gegil, dat verpest het echt.
En Halo is trouwens mij nieuwe favoriet, wat een uberchill nummer!

CD begint steeds beter te worden.

Lost Highway
tuktak schreef:

Pussycat Dolls klinken als Coldplay

Eind september ligt de nieuwste plaat van de Pussycat Dolls in de winkels en de meiden zijn er in ieder geval dik tevreden over. Volgens de Dolls klinkt het nieuwe album ‘Doll domination’ net als Coldplay…

Pussycat member Kimberly zegt: “Het nieuwe album brengt ons op een hoger niveau. Er staan lekkere up-tempo nummers op, maar we laten ook onze gevoelige kant zien. Bijna alle genres komen voorbij op de cd. We klinken zelfs een beetje als Coldplay. Het is dat indie-rock gevoel.”

Ik heb altijd al geweten dat dit de meest pretentieuze band allertijden was, maar bij dit stukje heb ik toch echt ( bijna ) over de vloer gerold van het lachen. En dan zijn er nog mensen die durven beweren dat Coldplay een arrogante band is. Als ik niet beter zou weten, ik zou dit door zichzelf uitgeroepen meesterwerk nog gaan luisteren ook. Hun single kan alvast de hoogste plaats bereiken als meest irritante song uit 2008. Ach, er is ook een publiek voor, zegt men dan, dat ongetwijfeld veel plezier zal beleven aan deze creatieve mengelmoes van allerlei muziekstijlen.

avatar van NewYorkCityLight
Nou, ik denk niet dat jij kan oordelen dat het niet als Coldplay klinkt sinds je niet alle nummers hebt beluisterd.
Niet dat ik het ermee eens ben maar je moet niet te snel je conclusies trekken.

avatar van LucM
1,0
De single "When I Grow Up" vind ik totaal niets : geen melodie die naam waardig en vreselijk plastic. Ik denk dat dit album ook niet aan mij besteed is.

Father McKenzie
Deze kelk laat ik ook graag aan me voorbijgaan....

avatar van Lovekellycl
Persoonlijk vind ik Melody haar stem heel speciaal.
Ik vind haar solo nummer Space dan ook het beste van de solo nummers, aan de andere solo nummers vind ik niet zoveel.
Het album in zijn geheel vind ik een meevaller.
Mijn favoriet is Happily never after, helemaal niet wat ik van hen verwachtte.

Deze cd wordt steeds beter! I love Elevator!

avatar van Nickstbo
Ik maak me zorgen om Melody, (diegene die op de brommer met de M zit). Als je de cd hoes goed ziet (niet zichtbaar op het foto'tje hier op de site) dan moet je eens kijken naar haar linkerhand (rechterhand op het doosje) en de positie van de arm van dat hand.
De eerste persoon die in zo'n positie een brommer kan berrijden, vindt k toch maar een freak.

Als je photoshopt, doe het dan goed

Over het album, klinkt in het algemeen wel goed.
Moet het nog meer tijd geven maar ik hou wel van "I Hate This Part" en "Bottle Pop"

Is trouwens het nummer "Who's Gonna Love You", oorspronkelijk van Nicole's solo-cd?

avatar van NewYorkCityLight
Ja, en Happily Never After ook.

Lost Highway
NewYorkCityLight schreef:
Niet dat ik het ermee eens ben maar je moet niet te snel je conclusies trekken.

Ik baseerde me op tuktak's recensie, en wou eigenlijk alleen maar de pretentie van band en muziek nog eens extra in de verf zetten, om duidelijk te maken dat Oasis écht niet de meest pretentieuze band allertijden is. En dan nog, als je met een single als Shock of The Lightning aankomt, dan mag je van mij je grote mond wel eens opentrekken. Als je met iets als When I grow up aankomt moet je eigenlijk gewoon zwijgen en hopen dat je muzak zijn weg vindt naar een publiek.

Ik zal hier verder niet meer posten bij dit album, ik heb mijn mening wel duidelijk gemaakt denk ik. Het is niet mijn gewoonte of bedoeling om bands helemaal de grond in te stampen, maar voor deze jegens platenmaatschappijen slaafse, 200% binnen de lijntjes kleurende, politiek correcte, plastic gefabriceerde -alsof het made in China is- popmuzak heb ik geen goed woord over. Voor mij is het de allerslechtste band, niet van nu, maar gewoon allertijden. Saaiere en minder creatieve muziek is me ondenkbaar.

DesireableMusic
Ik heb ook de (Deluxe Edition) van Doll Domination gekocht echt te gek is die CD en The Pussycat Dolls ook

avatar van realmadrid23
De Timbaland productie's zijn erg goed " Magic " en " halo" ... zijn de beste, vindt ik dan

avatar van NewYorkCityLight
Whatcha Think About This? was eigenlijk wel een leuke titel geweest voor het album. Doll Domination vind ik helemaal geen leuke titel.

De nummers worden wel steeds beter. Halo is in ieder geval een favoriet, en Magic, Whatchamacallit en Hush Hush.
Die kruis ik voorlopig aan als favorieten.

Slechte nummers zijn In Person, Takin' Over The World en When I Grow Up.

De rest is goed. (Ik heb het nu alleen over Disc 1 van de CD).

avatar van Jeroen65
Nu ik alle nummers geheel heb gehoord vind ik het eigenlijk toch wel een goed album. Veel nummers klinken meer 'volwassen' dan hun debuut.

Favorieten: Bottle Pop, I Hate This Part, Hale (de beste van de cd), Whatchamacallit en If I Was A Man..

Draak van het album: When I Grow Up, wat een slecht nummer is dat. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze die als 1e single hebben gekozen...

Ik vind het een goed album, beter dan ik eerst dacht. Danity Kane blijft nog steeds mijn favoriete groep (vooral door hun laatste album), maar The Pussycat Dolls vind ik nu ook weer superr maar net iets minder dan DK....

Mijn cijfer: #4 (kan nog stijgen of dalen, omdat ik het album pas net geluisterd heb)

avatar van Jeroen65
Correctie: Hale moet natuurlijk Halo zijn