Pussycat Dolls - Doll Domination (2008)

Label: Interscope

1. When I Grow Up (4:05)
  2. Bottle Pop (3:30)

met Snoop Dogg

3. Whatcha Think About That (3:48)

met Missy Elliott

4. I Hate This Part (3:39)
  5. Takin' Over The World (3:35)
  6. Out Of This Club (4:08)

met R. Kelly en Polow da Don

7. Who's Gonna Love You (4:00)
  8. Happily Never After (4:48)
  9. Magic (3:41)
  10. Halo (5:24)
  11. In Person (3:35)
  12. Elevator (3:41)
  13. Hush Hush (3:48)
  14. Love The Way You Love Me (3:21)
  15. Whatchamacallit (4:19)
  16. I'm Done (3:18)
  17. Jessica Sutta - If I Was a Man * (3:31)
  18. Melody Thornton - Space * (3:08)
  19. Kimberly Wyatt - Don't Wanna Fall in Love * (3:21)
  20. Ashley Roberts - Played * (3:20)
  21. Nicole Scherzinger - Until U Love U * (3:38)
  22. Baby Love * (3:58)
  23. Perhaps, Perhaps, Perhaps * (2:14)
avatar van NewYorkCityLight
Kben het bijna volledig met je eens (met de draak van het album vooral) en je favorieten.

avatar van Nickstbo
De cd is echt een groeier.
Een halfje erop

avatar van NewYorkCityLight
Video van I Hate This Part ziet er prachtig uit, met dat witte zand. Ik weet zeker dat dat een hit gaat worden in NL na het matige charten van When I Grow Up.

De video versie van Whatcha Think About That? vind ik trouwens ook leuker dan het origineel..

I hate this part, ziet er op zich goed uit, maar onwijs jammer dat nicole weer alles zingt :s laat ze nog wel iets over voor de andere :S
Het zijn allemaal op zich goeie nummers

ik heb heb de cd nog niet helemaal gehoort maar wel demo's ervan en het klinkt goed!

avatar van pjh1967
Ik vind dit een saai en nietszeggend album van The P. Dolls. Vooral de zang is erg inwisselbaar en schreeuwerig.

avatar van james_cameron
Geforceerd album dat wild om zich heen maait maar inhoudelijk leeg en schreeuwerig is. Een paar aardige songs, maar als geheel behoorlijk nietszeggend.

Lost Highway schreef:

Pussycat Dolls klinken als Coldplay

Eind september ligt de nieuwste plaat van de Pussycat Dolls in de winkels en de meiden zijn er in ieder geval dik tevreden over. Volgens de Dolls klinkt het nieuwe album ‘Doll domination’ net als Coldplay…

Pussycat member Kimberly zegt: “Het nieuwe album brengt ons op een hoger niveau. Er staan lekkere up-tempo nummers op, maar we laten ook onze gevoelige kant zien. Bijna alle genres komen voorbij op de cd. We klinken zelfs een beetje als Coldplay. Het is dat indie-rock gevoel.”

Ik heb altijd al geweten dat dit de meest pretentieuze band allertijden was, maar bij dit stukje heb ik toch echt ( bijna ) over de vloer gerold van het lachen. En dan zijn er nog mensen die durven beweren dat Coldplay een arrogante band is. Als ik niet beter zou weten, ik zou dit door zichzelf uitgeroepen meesterwerk nog gaan luisteren ook. Hun single kan alvast de hoogste plaats bereiken als meest irritante song uit 2008. Ach, er is ook een publiek voor, zegt men dan, dat ongetwijfeld veel plezier zal beleven aan deze creatieve mengelmoes van allerlei muziekstijlen.

Ze bedoelen te zeggen, dat hun stijl meer neigt naar die van Coldplay in sommige nummers, níet dat de kwaliteit net zo hoog is - Coldplay is m'n favoriete band naast PCD...
Ben het met bepaalde nummers wel eens met deze uitspraak. 'Halo' vind ik best wel een typisch Coldplay nummer, en ik denk dat ze gewoon bedoelen dat er op deze CD meer serieuzere nummers staan... Dat klopt wel want 'I Hate This Part' is een hele mooie ballad, 'Happily Never After' ook wel, al beschouw ik dat nog steeds als een simpele albumfiller omdat die allang al was uitgebracht door Nicole... En dan 'Hush Hush' zijn allemaal wat serieuzere nummers. (en natuurlijk 'Halo', prachtig nummertje vind ik dat)

avatar van Darkzone
Openingsnummer en eerste single is erg goed, maar zakt al snel erg ver weg. Mede dankzij de overbodige medewerkingen van inwisselbare negers. Na track 6 komt het niet meer goed.

avatar van Killeraapje
Darkzone schreef:

Inwisselbare negers

sjoerdverschoor
pussycat dolls? wie luistert dat nog? in het begin nog origineel, maar dit album is waardeloos.

avatar van MJ_DA_MAN
sjoerdverschoor schreef:
pussycat dolls? in het begin nog origineel.
Ja, zoiets als Don't Cha had ik idd nog nooit gehoord .

avatar van lauradance
de singels zijn best oke, maar de rest verveeld me.

aire.
Eigenlijk vallen de singles al behoorlijk tegen; zeg maar gerust klote. Die Nicole blijft overigens wel een lekker wijf. Knallers van een tieten ook. Heeft 'ie goed bekeken (of zij) die Hamilton

avatar van NewYorkCityLight
De houdbaarheidsdatum van deze CD is nog korter dan die van een pak melk.

Ik ken dus alleen I Hate This Part.

Het klopt helemaal, ik krijg er een En Vogue-gevoel bij, maar de zang is inderdaad erg schreeuwerig zodat het de geloofwaardigheid verliest.

avatar van LucM
1,0
Bij "I Hate This Part" en de andere nummers van Pussycat Dolls hoor je duidelijk dat de vocalen volledig door de productie worden bepaald, het is nep, plastic, leeg. Dit en ook het gebrek aan pakkende melodieën en teksten zijn de reden waarom de houdbaarheid van deze CD nog korter is dan die van een pak melk (NewYorkCityLight drukt het goed uit).

avatar van NewYorkCityLight
Bottle Pop wordt de 3e single (4e in U.S.). Ik vind het een heerlijk nummer, geen single materiaal maar ze zijn al door single materiaal heen na I Hate This Part. Ik verwacht hierna Hush Hush en Out Of This Club nog wel op single.

When I Grow Up doet het nog steeds goed in TMF Superchart. Steeg van #9 naar #2 in z'n 20e week.

avatar van freitzen
Onbegrijpelijk ja... naast het feit dat het een vrij waardeloos nummer is zie ik ook zelden een liedje zo laat nog zo'n sprong naar boven maken.

Geweldig overigens, inwisselbare negers

avatar van james_cameron
Toch een halfje erbij; sommige songs zijn best de moeite waard, moet ik toegeven. Groeiplaat? Je zou het haast gaan denken. I Hate This Part, Magic, Halo en Hush Hush zijn goed te pruimen. Het zijn de meer uptempo songs waar ik nog steeds moeite mee heb.

avatar van NewYorkCityLight
Ew, nieuwe single schijnt toch Takin' Over The World te worden. Dat is zonder uitzondering echt het slechtste nummer van de CD in mijn ogen, nee daar moeten ze niet teveel van verwachten.

avatar van NewYorkCityLight
When I Grow Up maakt weer een rare sprong in de Superchart, van #8 naar #4 in de 23e week.
Ik vind het heel raar, dat nummer is hier totaal geen hit geweest.

avatar van NewYorkCityLight
En nu is ie van #4 naar #2 gegaan.. (in 24e week). Het is maar een eigenaardig nummertje... Straks gaat ie nog naar 1...

Joy
lekkere wijve da wel, zeggen ze

avatar van SioM
Ik vraag me af als ik ook mijn tieten in een push up pers, m'n buik intrek en me het imago van een hersenloze slet aanmeet. Heb ik dan ook plots een zangtalent en mag ik dan bijgevolg ook meedoen aan The Pussycat Dolls Money Factory?

Joy
van mij wel

avatar van Rich_B
Het gaat hier toch om een cd beoordeling ?& Niet over de tieten van een zangeres ?..

When I Grow Up *3
Love The Way You Love Me *5
Whatchamacallit *5
I'm Done *5
Voor mij 4,5

Nee ik vind dit echt geen slechte cd !
De eerste cd ' PCD ' heb ik zelf ook, en vond ik best goed.
Alleen deze cd GEWELDIG !! ik vind deze cd gewoon een verbetering.. behalve In person (die skip ik altijd!!)Echt een flutnummer !!
Mijn favo's blijven toch : Hush Hush, Halo, I hate this part, I'm done, Love the way you love me, Whatchamacallit, Out of this club & Magic.
Toen cd uitkwam op 19 September meteen gekocht. Samen met de cd van Marco Borsato - Wit Licht.. & allebei goede aankopen. Luister nog steeds naar allebei de albums.. Favoriet op dit moment dan toch Britney Spears - Circus.. Maar dat terzijde dit is geen slechte cd, gewoon uitstekende goed afgeleverde popalbum.

avatar van NewYorkCityLight
Mhm, ik luister deze CD nog best regelmatig en ik krijg steeds meer het gevoel dat er ontzettend veel potentie inzit, alleen dat ik het gevoel heb dat het steeds nèt niet pakkend genoeg is, dat het net te eentonig is. Met nèt iets meer beat was het een veel beter album geweest (ongeveer de helft heeft dit overigens niet nodig).

avatar van NewYorkCityLight
Er komt trouwens een re-release met 3 nieuwe nummers, Jai Ho! (You Are My Destiny), Top Of The World en Painted Windows erbij, waarvan ik voornamelijk Painted Windows echt een heerlijk nummer vind.

guess who
dus dit is de hedendaagse muziek die populair wordt? en dan beweren mijn leeftijdsgenoten dat the beatles saai zijn terwijl ze naar dit luisteren