P!nk - Funhouse (2008)

Label: LaFace

1. So What (3:35)
  2. Sober (4:11)
  3. I Don't Believe You (4:35)
  4. One Foot Wrong (3:23)
  5. Please Don't Leave Me (3:51)
  6. Bad Influence (3:35)
  7. Funhouse (3:25)
  8. Crystal Ball (3:26)
  9. Mean (4:17)
  10. It's All Your Fault (3:43)
  11. Ave Mary A (3:14)
  12. Glitter in the Air (3:47)
  13. This Is How It Goes Down * (3:17)

met Travis McCoy

14. Why Did I Ever Like You * (3:23)
  15. Could've Had Everything * (3:10)
  16. Boring * (3:03)
  17. Push You Away * (3:02)
  18. Bad Influence [Live] * (3:51)
  19. Just Like a Pill [Live] * (3:26)
  20. I Don't Believe You [Live] * (4:36)
  21. Glitter in the Air [Live] * (5:16)
  22. Ave Mary A [Live] * (3:23)
avatar van Ericos
Ik ben zo benieuwd naar dit album.
De eerste single 'So What' is in ieder geval al heerlijk!

avatar van Loutjeeh
Ik ben erg benieuwd. So What vind ik naar mijn menig iets te rammilig.

avatar van Kos
Kos
Naar mijn mening is die single echt zo gemaakt, nep en afschuwelijk.

avatar van Ericos
P!nk staat nu met ´SO WHAT´ op nummer 1 in Amerika, Canadan, Australie en Nieuw Zeeland! WAUW!

avatar van Renske24
Ik vind 'So What' echt een heerlijk nummer!!
Sowieso heeft P!nk me nog niet vaak teleurgesteld met haar nummers!

Ik vind So What ook geweldig, lekker Up-tempo, terecht dat de single t zo goed doet! T album wordt vast weer goed

Lacrymosa
Ik ben ook erg benieuwd naar dit nieuwe album.

Ze heeft ook al 2 nieuwe liedjes live gebracht. Namelijk: Sober en Don't Leave Me. Het zijn allebei echt heerlijke liedjes. Je kunt ze beluisteren op youtube.

Vind het nogal Mika-achtig, die nieuwe single.

Lacrymosa
Ziezo de officiële tracklisting. Ben echt benieuwd naar dat leidje van 7 minuten. Dit is wsch haar langste liedje ooit.

So What, Sober en Please Don't Leave Me heb ik al beluisterd. Ik vind ze allemaal geweldig, maar mijn favoriet is voor het moment toch Please Don't Leave Me.
Beluisteren kan hier:

Er zijn trouwens al geruchten dat Sober de tweede single wordt.
Beluister hem hier:

Ben ook enorm benieuwd naar de andere liedjes.

Volgens mij komen er ook nog een paar bonustracks op dit album te staan en naar goede gewoonte zal P!nk wel weer wat b-sides uitbrengen op haar singles, zoals op So What, nl Could've Had Everything.

Joy
ze nam zichzelf al niet te serieus maar nu denk ik dat ze zelf ook beseft dat er een end is gekomen aan het uitmelken van de formule die pink heet

niet slecht, niet goed,een beetje zo zo, catchy nummers die je terecht snel weer bent vergeten

Pieter Paal
Ik vind 'So what' een knaller van een single en ik ben nu hartstikke benieuwd naar de rest van dit album.

avatar van lauradance
ik vind de single leuk, normaal hou ik niet zo van pink maar de single is wel catchy. ben benieuwd naar de rest van het album.

madonnagirl3
Ben benieuwd. ^^

Lacrymosa

Gaat helemaal over het album en de nieuwe liedjes. Ik ben nu echt razend benieuwd naar dit album. Het klinkt allemaal zoooo goed.

avatar van NewYorkCityLight
So What is een heerlijk nummer, en ondanks dat ik 3 andere CD's heb van P!nk heb ik een slecht voorgevoel over deze CD.

Lacrymosa
Ondertussen is het liedje "Funhouse" ook live gebracht. Ik vind hem echt geweldig.

Ik ben heel erg blij dat dit album nog meer rock wordt dan ooit te voren.

Pieter Paal
Bedankt voor de link.
P!nk blijft mij steeds maar weer verrassen en 'Funhouse' ga ik dus ook bestellen.
'So What' blijft maar in mijn hoofd zitten. In dit gave nummer heel duidelijk invloeden van 'Het Smurfenlied' (Na na na na na na na).

SSS
Heel simpel dat So What, misschien is het hele album wel goed maar ik betwijfel het.

avatar van tnf
tnf
Kos schreef:
Naar mijn mening is die single echt zo gemaakt, nep en afschuwelijk.

Mee eens. Maar (op het gevaar af de fans in dit topic op hun tenen te trappen...) dat heb ik eigenlijk altijd al gevonden van het hele fenomeen 'P!nk' op zich. Van die gemaakte rebellie, mij té gladjes. Ik heb altijd het gevoel dat die vrouw volledig op de tekentafel van een reclamebureau o.i.d. uitgedacht is.

Joy
de nummers gaan steeds meer op elkaar lijken

van een nieuwe cd is dan ook niet echt sprake

avatar van coldwarkids
...oh Pink :S leeft zij ook nog??? wat is dit toch een pak rommel.
So What haha... hoe makkelijk en lelijk kan je zo'n nummer maken... de tekst is zo kinderlijk en zo aan de clip te zien, is ze dat zelf ook nog steeds.. maar goed.
Pink kan veeel beter! maar dit moet ze gewoon niet doen.

avatar van Fieke_28
Ik vind So What in ieder geval erg belovend en ik kijk dan ook uit naar dit nieuwe album!

So What is een lekker vrolijk, pakkend nummer met een edge, precies waar ze altijd zo goed in was.

Lacrymosa
Er zijn previews van 20 seconden van sommige liedjes van funhouse opgedoken.

Je kunt ze hier beluisteren:

nl, Sober, Please don't leave me, Bad Influence, Crystal ball, I don't believe you en Funhouse.

Het lijkt me allemaal heel goed: de ballad I don't believe you klinkt echt prachtig. Verder is Funhouse gewoon de coolheid zelf. Crystal Ball lijkt me veelbelovend en Sober en Please don't leave klinken net zo lekker als die live versies. Het minste vond ik toch wel Bad Influence. Een beetje kinderachtig denk ik, dit liedje.

Kan echt niet wachten om alle liedjes volledig te horen!!

Lacrymosa
Wow, op amazon.com staan gewoon alle previews.

Mean en Ave Mary A klinken heel erg goed!

chrismusic
de cd is gelekt

chrismusic
Een beetje vergelijkbaar met haar vorige cd. zeker de moeite waard om eens te beluisteren.

Lacrymosa
Het album is dus juist gelekt en ik ben nu juist aan mijn allereerste luisterbeurt bezig. Zo spannend.

1. So What

2. Sober: De tweede single van het album. Ken ik al wat langer. Een heel mooi liedje vind ik. Misschien had ik na de live versie, verwacht dat het wat krachtiger zou zijn.
4.5*

3. I Don't Believe You: Het begin van dit liedje is een echt een kippenvel-moment. Haar stem is geweldig in deze ballad. Het refrein is niets speciaal, maar wordt naar het einde toe steeds beter. Dit wordt 100% zeker een single.

4. One Foot Wrong: Een erg bluesy song. Heel fris vind ik dit. Gaat waarschijnlijk niet een van mijn favorieten worden, maar toch wel een geslaagd nummer.
3.5*

5. Please Don't Leave Me: Ik vind dit liedje helemaal geweldig. Het refrein is zalig!! De mengeling met de vrolijke "NANANANA's" met de dramatische tekst vind ik erg geslaagd.

6. Bad Influence: Wanneer ik dit liedje voor het eerst hoorde moest ik metteen denken aan een piratenliedje. Eigenlijk verassend goed. Dit refrein gaat de komende dagen in mijn hoofd blijven hangen.
4.5*

7. Funhouse: Ook erg goed. Heel erg upbeat, net als Bad Influence. Erg origineel. Wsch gaat dit ook nog wel een single worden.
4.5*

8. Crystal Ball: Acoustic liedje net als "The One That Got Away" op I'm not dead. Mooi gezongen.

9. Mean: Een liedje met Country invloeden. Vind ik het mooiste liedje tot nu toe. Een groots refrein. Ik ben er zeker van dat dit liedje nog veel gaat afgespeeld worden door mij. Ik hoop dat dit een single gaat worden, want het is echt SUPER!!!

10. It's All Your Fault: Doet me denken aan Hot n Cold van Katy Pery. Niet bijster origineel, maar het is toch wel goed.
3.5*

11. Ave Mary A: Rockt geweldig!! Behoort samen met Mean en Please Don't Leave Me tot de beste liedjes van het album!

12. Glitter in the Air: onder begleiding van de piano. Niets speciaal eigenlijk. Lyrics zijn niet zo goed.

13. This is How It Goes Down: Enkel het refrein vind ik goed.
3.5*

14 Could' ve Had Everything: Maar een saai liedje, het constante herhalen van de titel werkt een beetje op mijn zenuwen.

GEWELDIGG ZE IS TERUG! so what is geweldig! ben echt benieuwd!

avatar van L_T_B
Berichten verplaatst naar De Site > Gebruikers > Stemgedrag

Vind dit zeker een goed album, met nummers als Please Don't Leave Me, I Don't Believe You, Bad Influence en Sober als hoogtepunten. De laatste paar nummers (vanaf It's All Your Fault) vind ik persoonlijk een beetje saaitjes, maar miss groeien deze nog op me. Voorlopig ben ik erg positief over dit album 4,5*