P!nk - Funhouse (2008)

Label: LaFace

1. So What (3:35)
  2. Sober (4:11)
  3. I Don't Believe You (4:35)
  4. One Foot Wrong (3:23)
  5. Please Don't Leave Me (3:51)
  6. Bad Influence (3:35)
  7. Funhouse (3:25)
  8. Crystal Ball (3:26)
  9. Mean (4:17)
  10. It's All Your Fault (3:43)
  11. Ave Mary A (3:14)
  12. Glitter in the Air (3:47)
  13. This Is How It Goes Down * (3:17)

met Travis McCoy

14. Why Did I Ever Like You * (3:23)
  15. Could've Had Everything * (3:10)
  16. Boring * (3:03)
  17. Push You Away * (3:02)
  18. Bad Influence [Live] * (3:51)
  19. Just Like a Pill [Live] * (3:26)
  20. I Don't Believe You [Live] * (4:36)
  21. Glitter in the Air [Live] * (5:16)
  22. Ave Mary A [Live] * (3:23)
avatar van Carolaah
Hmmm ook ik kan niet ontkennen dat ik So what wel een erg lekker nummer vind ..

SSS
Pink krijgt van mij wel een hoge waardering maar dit album sla ik over.

avatar van Reint
Pink is zeker geniaal omdat ze Hollywood belachelijk probeert te maken? Met ijzersterke teksten als ''So what, I am a rockstar, I got my rockmoves.''?

Joy
ze neemt zichzelf niet al te serieus, het klinkt bij vlagen best lekker, je bent een nummer in 3 dagen alweer vergeten en dat is allemaal prima

houdbaarheidsdatum van een week of 2

avatar van MusicFreak
So what heeft wel wat maar ik heb t al eens eerder gehoord..
zo nu en dan best lekker om te horen maar niet te vaak...
rest van t album klinkt aardig tot nu toe

avatar van Anne Maaike
Absoluut geen slecht album. Alleen ben ik bang dat ik er na een paar weken op uit gekeken ben.

Joy
volgens mij is dat de bedoeling ook tegenwoordig

amai, in so what zit exact dezelfde tune als in dont let me get me

zegt genoeg

Je hebt ondertussen al wel duidelijk gemaakt dat je het niets vindt hoor. ^^

avatar van Ericos
Inderdaad. P!nk kan tenminste goed entertainen en heeft een eigen stemgeluid en een ijzersterke stem. Ze doet lekker haar eigen ding. Dat kan je niet van veel artiesten zeggen.

avatar van kaztor
Reint schreef:

De tekst is zeker te infantiel voor woorden, maar toch vind ik het liedje niet verkeerd, al draait Slam FM 'm zo ongeveer dood.

Sven_ schreef:
Je hebt ondertussen al wel duidelijk gemaakt dat je het niets vindt hoor. ^^

kheb niet gezegd dat ik het niets vind

het is niet al te bijzondere muziek , prettig int gehoor ligen de deuntjes die je vrij snel weer vergeet

haar grote pre is dat ze ook niet doet alsof ze het helemaal gemaakt heeft, in tegenstelling tot vele andere artiesten uit dezelfde 13 in een dozijn koker

mag ik wel, die zelfspot

avatar van NewYorkCityLight
Vind het jammer dat So What? amper stijgt in de top40 (staat nu op 10!) overal staat (of heeft het) op #1 gestaan en hier een schampere plaats 10, in week 7, terwijl P!nk vroeger top singles na singles scoorde. Zelfs met de Try This CD, die een stuk minder werd ontvangen.

Ik had echt een super come-back verwacht.

Haar ballads vind ik trouwens altijd een stuk minder... Jammer ook van I Don't Believe You, vond het zo'n leuke naam (Hoewel ze me wel redelijk weet te overtuigen, misschien een grower). Sober heeft wel een héérlijke beat.

Lacrymosa
Alle bonustracks, naast "This Is How It Goes Down", zijn trouwens belachelijk slecht.

avatar van NewYorkCityLight
Heb nu het grootste deel van het album geluisterd en het klinkt helemaal niet leuk. De nummers klinken herhalerig en saai. Kmoet nog maar even afwachten.

Ben hiermee geteisterd op werk zaterdag, wordt het niet eens tijd dat ze P!nk (alleen die naam al) afschaffen?

NewYorkCityLight schreef:

Neem ik terug, grootste deel nog een keer geluisterd en er zit wel in elk nummer iets waardoor ik het nog een keer wil luisteren. Ik heb nog niet alles geluisterd want ik luister I Don't Believe You achter en achter elkaar door. Wat een ontzettend prachtig nummer is dat toch, als er ooit een nummer is waar ik van moet huilen denk ik dat dat het is.

avatar van NewYorkCityLight
Album komt binnen op #1 in ons land. Vind ik toch raar want haar single So What? lijkt het hier niet heel goed te doen, in tegenstelling tot andere landen. Terwijl haar voorgaande albums hier niet de #1 positie hebben behaald.

SPAROOD
Haal mijn cijfer toch een halfje omhoog. Boeit me wel iets meer nu ..

avatar van NewYorkCityLight
Ik had One Foot Wrong gisteren de hele avond in me hoofd. Kwam maar niet in slaap door dat nummer. (Uiteindelijk om 2 uur toch in slaap gevallen, EINDELIJK!).

Maar goed, over de CD nu maar.

Hoogtepunten:
- This Is How It Goes Down

Slechte nummers:
- Crystal Ball
- Glitter In The Air
- Mean (Mean is echt verschrikkelijk. Schijnt een fan-favoriet te zijn?? Het album zou er een stuk beter uit zien zonder Mean).

Rest van het album is redelijk tot goed. Zolang One Foot Wrong me maar niet weer uit me slaap houd.
Album was veel beter geweest als die 3 tracks er niet opstonden (al waren het er dan maar 10, het was echt een knalleralbum geweest).

Why Did I Ever Like You? is trouwens wel een goede bonustrack. (Jammer dat die er bij mij niet opstaat).
En So What? stijgt weer 1 plekje in de top40, staat nu op #8, in z'n 9e week

avatar van Ericos
Oke! Ik was in het begin best teleurgesteld in dit album, maar dat is nu helemaal bijgedraaid. Ik draai hem nu grijs!
De teleurstelling kwam eigenlijk omdat haar laatste album in mijn ogen echt 'PERFECTIE' is. Zo zie ik de P!nk graag. 'I'm Not Dead' zal ze nooit meer kunnen overtreffen in mijn ogen. Wat een album!

Hier mijn cijfers voor de nummers op dit album!

So What (4,5*)
Sober (4*)
I Don't Believe You (5*)
One Foot Wrong (4,5*)
Please Don't Leave Me (4*)
Bad Influence (4*)
Funhouse (4,5*)
Crystal Ball (3,5*)
Mean (3,5*)
It's All Your Fault (4,5*)
Ave Mary A (4*)
Glitter in the Air (5*)
This Is How It Goes Down (4,5*)
Could've Had Everything (3*)
Boring (5*)

avatar van musicfriek
Nananananana-naaaa, so what? Kan het nog simpeler? De P!nk in de beginperiode is toch stukken sterker hoor. P!nk goes rock, past totaal niet bij haar

Nummers als There You Go, Most Girls en Get the Party Started (in mindere mate) zijn beter.

avatar van Darkzone
Ik was voorheen nooit erg te spreken over Pink, maar met Stupid Girls begon ik het toch wel een beetje leuker te vinden.
En dit album klinkt toch wel erg fijn, met als persoonlijk hoogtepunt titeltrack 'Funhouse', wat mij erg aan Madness doet denken qua sound.
En er staan een aantal mooie ballads op waarbij je moeilijk kan geloven dat het van Pink is.

madonnagirl3
Ik heb album net een tijdje gedownload. Ik kom al aardig in het album, de meeste nummers gaan me steeds meer aan spreken(duurt altijd ff voor dat ik een album kan waarderen, op eerste gehoor kan meestal wel een beetje oordelen maar niet helemaal) Mijn favorieten zijn toch: So What, One Foot Wrong, Please Don't Leave Me, Bad Influence, Funhouse(die vind ik echt geweldig!)
Ik ga 28 februari naar het concert, dus ben heel benieuwd wat dat gaan brengen..

Mijn cijfer is op dit moment;

Bericht in hoofdletters verwijderd.

avatar van Darkzone
Jammer dat je maar 3 nummers als favoriet mag aanvinken, want de laatste 2 tracks van de CD, "This Is How It Goes Down" en "Boring" zijn ook erg lekkere tracks om mee af te sluiten en je wilt meteen het album opnieuw afspelen.

In het veleden had ik het niet op Pink, maar ze is wel komisch en stoer en deze cd (jazeker, gekocht!) is wel van mijn vriendin, maar ik vind hem toch ook wel erg fijn
Een van de beste albums van het jaar naar mijn smaak.

ik vind dit album tegenvallen na een goede cd zoals "I'm not dead"

aire.
Ik zag laatste die clip van So What op tv. Pink is dus nog steeds wanabe rebels aan't doen

NewYorkCityLight schreef:

Ik had echt een super come-back verwacht.

Inmiddels staat So What op nummer 6 in de top 40 (van oudsher de enige echte lijst). In de 11e week weer 2 plaatsen omhoog.
Dit kan wel eens haar meest succesvolle single worden in ons land

avatar van NewYorkCityLight
Uiteindelijk wel ja. Knap dat ze in de 11e week nog steeds weet te stijgen tot #6. Vond alleen dat het nummer maar een slome start had, maar langzaam kruipt ze elke week weer een plek omhoog, misschien in de top5 volgende week?

Jah, hij is gestegen naar #4